Blandad kompott

 
Idag har jag haft den bästa dagen hittills. Förmiddagen var jobbig, som vanligt, men på eftermiddagen orkade jag städa och sätta upp några tavlor. Så glad!!  Tänk, när man mår bra tar jag iaf för givet att kunna städa och nu är det en bonus, en glädje.)
Nu ikväll fick jag skjutsa Seth till kalas. Han hade jättekul!!! Det är alltid så roligt när han får ha det bra och man hör och ser på röst och rörelsemönster att han är glad. Nu ligger vi på sängen och äter chips (jag äter mest frukt, eftersom det hjälper mot illamåendet) och tittar på Fångarna på Fortet. (Fångarna på Sportet sa Seth när det gick förra året :)). Våra fredagkvällar är väldigt mysiga och jag uppskattar dem mycket!!
 
När vi kom hem till parkeringen såg vi en stor flugsvamp. Tyvärr blev inte bilden så bra, eftersom det var mörkt och min telefon tar inte så bra bilder då.
Seth ville vara med:
 
 
Jag fick fin hjälp att diska idag :)
Jag sitter ner och diskar, dels för att bänken är låg och för att jag inte mår lika illa när jag sitter, som när jag står.
De är allt ett gosigt sällskap de där katterna.
När de ligger såhär är det svårt var den ena börjar och den andra slutar :) Riktig syskonkärlek mellan de där två.
 
Oj oj, vad jag hoppaar mellan olika dagar och tiden på dagen. Sorry, hoppas du hänger med ändå.
Jag har berättat förut att Seths klass har en blogg och igår var de  på en Arlabondgård där de tittade på kossor och fick veta om mjölkning och "efterarbetet" med mjölken. De fick hålla i hönor och Seth blev biten av en i fingret... De fick även provsitta traktorer. Nu har ju Seth turen att ha kusiner som har en egen traktor (egentligen kusinernas pappa) så han har ju åkt traktor rätt många gånger men det är alltid lika roligt att få sitta i en sådan.
Bild lånad från klassbloggen.
 
Ja, så är det här en dag som denna :)
Hoppas din helg blir bra!!!!

Kommentarer
Postat av: Therese

Ååå vad härligt att läsa!! Glad att du får ha sådana stunder!! Nu är det bara att hoppas och be att den trenden ska hålla i sig!!! Stor kram!!!

2012-09-29 @ 08:01:16
Postat av: Sölvi

Hejsann...
Underbart dom stunderna man får må bra,viktigt att ta vara på dom.
Såna fär flugsvampar växer det i våran trädgård,dom är jättevackra!
Önskar er en trevlig helg...Ha det godt./Sölvi

2012-09-29 @ 15:08:58
URL: http://kristenbloggen.blogg.se/?tmp=504263

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0