Något bättre

Nu har Seth och Steff åkt till terminens första simskoleklass. Förut har vi haft simskola på tisdagar, men nu fick vi plats på måndagen, vilket känns underbart, eftersom Steff nu kan följa med och vi kan bytas om. Och som det nu är så kan inte jag följa med och då kan ju Steff nu. Underbart.
Seth har haft en kompis här hemma idag. Han slutar ju tidigt, eftersom Steff är ledig på måndagar och då passade det bra att Moa följde med hem. Vi har inte märkt av dem något mer än att man hört fnitter och skratt.
Idag har jag faktiskt haft en något bättre dag och jag känner mig lite gladare inuti tack vare det. Jag tror att det hjälper att så många ber och tänker på mig. Tack alla, från djupet av mitt hjärta!!!
Vi var hos barnmorskan idag och tog prover och annat. Nu ser vi fram mot att i slutet av månaden göra KUB testet som visar om det är en riskgraviditet eller inte. Som du nog förstår så är vi båda väldigt oroliga. Jag tror alla som är gravida är oroliga, men alla vi som varit med om att förlora ett barn vet på ett påtagligt sätt att det är verklighet att risken faktiskt finns att förlora ett barn.
Men vi lämnar allt i Guds händer, som vi brukar göra :).

Kramar

Kommentarer
Postat av: Cissa

Åh, vad glad jag blir när jag hör att du mår i alla fall lite bättre i dag! Lite bättre är ju bättre är inget och mycket, mycket bättre än sämre! (Hehe, det där blev en knepig mening men jag hoppas att du förstår vad jag menar...) Hoppas att detta är början på en trend!

Kram

2012-09-03 @ 20:26:32
URL: http://cissa-itsawonderfullife.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0