Baby blues - fast tvärtom

Idag är de (ö)kända baby blues dagen. Tredje dagen efter förlossning kan ju hormonerna ställa till det. Mjölken rinner till, man gråter för inget osv. Jag har ingen sådan dag, förutom det där med mjölken då ;). Jag hade ingen gråtdag med Seth heller. Mina hormoner gör mig nog tvärtom, just nu iaf. Jag har gråtit av glädje istället. Nästan känt mig euforisk...
Jag kunde gå upp och göra gofrukost till Stefan utan att må illa för första gången på åtta månader. (Seth och farmor åkte till skolan tillsammans lite tidigare).
Jag har två fina fina barn, en amazing man, härlig familj osv. Jag mår bra. Den glädjen!! Visst är kroppen mörbultad och det gör ont här och där och det är svårt att röra mig och jag väger alldeles för mycket,  men att må bra... Att inte vara "tung" till sinnes..

Vi var hos barnmorskan och vägde Tess och gick igenom förlossningen. Hon tyckte jag såg ut som en ny människa och jag känner mig så. Jag förstår ju att detta att inte sova mer än tre timmar per natt, som det blivit nu, kommer komma ifatt mig, men som sagt; att inte må illa, att ha bra värden igen. Härligt!

Tess väger lite mindre än när hon föddes, men helt bra!! Hon mår bra! Så skönt efter all oro under denna graviditet.

En annan sak som är roligt är att jag har mer "bebistår" än vad min bebis har :). Du vet, tår som är böjda och inte har rätat ut sig än.

Nu fredagsmyser vi hemma. Vi hoppar över Vips för att ha en familjekväll nu när det är första kvällen hemma tillsammans.
Vi fick alltså komma hem igårkväll runt 20 tiden. Glömde säga det ;). Så skönt! Vi sov allihopa (utom farmor, men katterna också) i vår säng. (Det blir nog inte många såna nätter, men vi ville inte att Seth ska känna sig utanför och han älskar att få sova i vår säng).  Det blev trångt och när Tess var ledsen flyttade jag ut i soffan och somnade där efter ett par timmar. Bra att vi har en skön soffa.

Nu så ska vi titta på film ihop och äta chips :).
Kram


Kommentarer
Postat av: Cissa

Vad härligt att höra att du mår så bra! Det är dig väl förunnat, efter den graviditeten!

Jag har inte heller haft några "blues-dagar", däremot, precis som du, lyckorus dagar!

Mys och kramas ordentligt nu och försök att passa på att vila, krafterna behöver du!

Kram ♡

Svar: Härligt att höra att du inte heller hade bluesdagar. Det låter så jobbigt att ha det. Skönare då med lyckorusen! Det kanske blir så när man vari med om det både du och jag varit... Vet inte, men man vet vad man kan förlora på nåt sätt... Kram kram
Maria

2013-04-05 @ 22:28:23
URL: http://cissa-itsawonderfullife.blogspot.com
Postat av: Kristina

Å vad underbart att ni fått komma hem och att du mår bra igen.Det är värt så mycket.Den som inte mått illa hela graviditeten fattar nog inte vad du gått igenom.
Önskar er många ljuvliga dagar. Så fina bilder på söta barn.Tack Gode Gud för er familj
kramar

Svar: Tack KRistina. Det är så gott att veta att du finns, vet du det!! Trots att vi aldrig setts, känns det som att jag känner dig. En verklig syster! Kram
Maria

2013-04-05 @ 23:14:42
URL: http://ruach.blogg.se
Postat av: Anonym

Gläds såååå med dig! Kram Lindus

Svar: Tack Lindus!! Är sååååå glad :)! KRAM
Maria

2013-04-06 @ 14:00:11
Postat av: Anonym

Vad skönt att allt gick bra och att ni mår bra. Kram.

Svar: Tack!!!
Maria

2013-04-06 @ 20:43:13
Postat av: skrivmoster

Det är en fröjd att både se de fina bilderna och läsa om hur bra allt känns för dig!

Njut hela familjen och vila då det finns tillfälle!

Underbar söndag önskar jag till er! Kram!

2013-04-07 @ 10:16:08
URL: http://skrivmoster.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0