Min braiga dag

Helluuuuu!
Idag har varit en bra dag, igen :).

Först var några "gubbar" här och slutbesiktade vårt kök. Det visade sig att spisen måste bytas ut och kylskåpets "ben" är trasiga så det måste oxå åtgärdas. Skönt att hyra när det blir så. Det är inte killen som renoverade kökets fel utan det är andra leverantörer på spis, kyl och frys. Skönt att det blir åtgärdat iaf.

Sedan åkte Tess och jag till jobbet. Först träffade jag min kollega, sedan chefen och sedan resten under lunchen. Så roligt att vara där!!
Jag ska börja jobba måndagar i höst, eftersom Stefan är hemma då och så får jag "komma ut" lite. Har ju inte jobbat på ett år snart. Så det känns bra! Då räcker dagarna lite längre oxå och Tess behöver inte börja på förskola så tidigt.

På eftermiddagen kom Carro och barnen hit. Jättemysigt!! Så roligt att få prata lite.

Av jobbet fick Tess en byxdress. Jättefin till sommaren!!
Carro hade med sig jeans och överdelar. Oh vad glad jag blir! Seth fick oxå en present. Gulligt att många tänker på honom oxå!!
Bild kommer här nedanför :).

Nu ska jag sova, eftersom Tess sover sött bredvid mig :).

Stor kram min vän!!


Kommentarer
Postat av: Kristina

Å vad det är roligt komma in till dig och läsa och jag blir så sugen på småbarn när jag ser lilla Tess. Hon är ju så fin. Gläds med er att det går så bra och att ni fått så fina barn. Kul att du fått komma dig iväg till kyrkan. Det är verklgien viktigt o man känner sån sorg när man inte orkar o då funderar jag mcyket på dom som kan och ändå bara går sporadiskt. Önskar dig bra dagar kram

2013-04-23 @ 22:47:51
URL: http://ruach.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0