Bättre natt och dag

Fridens liljor min vän. 
 
Idag har varit en mycket bättre dag!! Tess är lite blek och trött och lite mer gnällig än vanligt, men inte i närheten av vad som var igår. I eftermiddags sov hon en och en halv timma! Hon sover 20-30 minuter tre eller fyra gånger om dagen och hon hade redan sovit tre gånger, så jag blev något förvånad. Jag var tvungen att kolla till henne då och då så att hon andades... Det var nog skönt för henne. Jag undrar om det att hon sov så mycket kan bero på att hon börjar "bli som man ska" och sover lite längre och färre gånger, eller att hon nog inte är helt pigg. Jag tror på det senare ;). Seth sov alltid korta snuttar när han var bebis. Det var när han var över året som han började sova två rejäla gånger om dagen istället. 
 
Nåja, jag är glad att det varit lugnare idag och natten till idag var också helt ok!! Gott.
I helgen ska vi på församlingsläger på Klacka, så jag hoppas det håller i sig :).
 
I övrigt har det varit en bra dag! Seth och jag fick lite tid tillsammans att bara läsa och prata ordentligt innan han somnade. Det gillade jag! Jag var i kyrkan och åt lunch med Stefan innan jag hämtade Seth och det gillade jag också!! Han cyklade hemifrån vid 7 imorse och kommer hem någon gång sent ikväll. En av dessa dagar... Så det var gott att ses lite där. 
 
Och så lite bilder, som vanligt :)
 
På väg från bilen till lägenheten...
 
Inga ord behövs...:)
 
Jag tog lite kort på några av mina fina orkidéer. De växer och blommar galet mycket nu. Härligt!! En av dem har varit "död" i flera år, men blommar för fullt nu. 
 
Vackra blommor!
 
Jag skrattade gott åt dessa knasekatter förut idag. De lägger sig under Tess gym, varje dag, och sover i en enda stor hög. Det ser för roligt ut. 
Knäppa, men gosiga.
 
Japp, så har det varit idag. Jo, jag bakade ju hasselnötscupcakes igår och banancupcakes idag plus kolakakor idag också. Smaskens. Det är gott att ha lite sånt i frysen :) Jag tycker ju så mycket om att baka!
 
Nu önskar jag dej en god kväll!!
Kramar
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0