Gråt

Ja, idag har Tess gråtit galet mycket. Hon har till och med kräkts ner sig. Stackars liten!
Nu är det inte så att hon varit mer ledsen än annars, hon är ju en nöjd själ. Men av olika skäl behöver hon introduceras till nappflaskan. (Här vet jag att många olika åsikter finns, men vi gör det vi tror är bäst för vårt barn och för oss). Hon totalvägrar dock att ta flaskan. Vi har försökt under ett par veckor, men hon vägrar. När Seth tog flaska gick det på en gång, så vi är inte så vana... Men vi har läst på och prövat allsköns grejer och sätt och bytt nappar osv osv osv osv. Idag bestämde sig Stefan för att vara lite envis, även om hon grät. Men efter ett bra tag gav han upp och efter ytterligare en stund kräktes hon pga all gråt. Liten liten... Det gör ont i föräldrarhjärtat, men hon behöver verkligen göra detta. Så har du förslag så säg gärna till. Hon börjar ju även introduceras till smaker och det går jättebra. Så vi får hoppas att det inte blir några problem när hon ska börja äta mer. Kanske maten kommer föra flaskan? Vi får se. 
 
Ja ja, så är det. 
 
Våra dagar rullar på i sakta lunk. Det är skönt nu. Stefan har sin sista semesterdagar nu och Seth sina sista sommarlovsdagar. Önskan är att spendera dem som de kommer, utan massa inplanerat, så det gör vi. 
 
Nöjd och glad för det mesta. 
 
Ja, jag har inte mer att förtälja denna dag, så nu önskar jag dej en god natt!!
Kramar
 
Ha det så gott.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag har tyvärr inga tips. Elvira tog flaskan på en gång när vi introducerade välling, Oskar vägrade och vi fick honom aldrig att ta den. Men gröt gick desto bättre =)

Svar: Vi håller på att introducera gröt för fullt nu, men hon har svårt att hänga med på hur man sväljer ;) Men det kommer nog snart. Hon tycker om det iaf och gapar och kör runt det i munnen innan det kommer ut igen :) Ha ha, fräscht värre.Kram kram
Maria

2013-08-14 @ 21:39:26
URL: http://livet-enligt-johanna.blogspot.com
Postat av: Emma

Alla barn är ju olika så tycker egentligen inte om att ge tips, men detta funkade för oss:
-I början gav jag flaska med bröstmjölk, så blev omställningen inte så stor. Men krävde lite trugande ändå.
-Annat tips är att ge flaskan i bilen, då är iaf Sofia lugn och glad att få nåt att äta.
-Hjälp till att få ut vätskan genom att trycka på nappen så hon förstår att det är nåt gott i flaskan.

Önskar er lycka till, och hoppas hon vill ta flaskan snart!

Svar: Tack Emma! Håller med om att det är svårt att ge råd och så, man kan bara beskriva hur man själv gjort ju, så kanske det funkar för någon annan också. Men jag tycker att det är jättebra att få tips nu, så vi kan testa allt möjligt. Det är inte så bra att hon inte tar flaskan... så vi gör vad som helst!!
Ha ha, liiiiite desperata kanske.
Vi ses på onsdag!
Kram
Maria

2013-08-15 @ 10:03:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0