Leken

Hej hopp!
Idag fick vi sova till 8:30isch... Underbart! Tess äter ju på nätterna, så jag är ju vaken då och då, men det var ändå skönt att få sova lite längre än vanligt. Seth vaknade vid 7:30 och satte sig i vardagsrummet och tittade på tv. Skönt. 
När vi fått i oss frukosten så packade vi ihop oss och åkte till Leken. Det var inte särskilt mycket folk där faktiskt. Det blåste visserligen och var inte särskilt skönt när solen var i moln. Men efter någon timma blev det lite varmare, men det var fortfarande lite kyligt i luften när solen var i moln. Vattnet var dock kanonvarmt. Härligt härligt!
 
Seth i bilen på väg till leken. 
 
Tess tog sig en tupplur på vägen. 
 
Tess fick testa att gunga där ute, men det gick inte så bra. Hon behöver sitta i en "täckt" gunga. Alltså en med ryggstöd...Ja, du förstår nog vad jag menar. 
 
Stefan och Seth simmade ut till en flotte, som finns där. Det blir ju inga bra kort, när man zoomar med mobilkameran, men man ser två prickar där ute iaf. Stefan hoppade från "tornet" och Seth från bryggan. Han har ju fått en seglarflytväst som han kan ha när man vill ut på djupt vatten. Jättebra. Bra träning för simningen också! 
 
 
Tess sov rätt mycket när vi var där. Här ligger hon i sin vagn... Gosiga fötter... 
 
Min pojk!
 
Tess fick också känna på vattnet med fötterna. Hon verkade gilla det Hon protesterade iaf inte. 
 
 
Seth och jag simmade också ut till flotten en sväng. När vi kom tillbaka därifrån sov Tess på Stefan istället :)
 
Mys.
 
Nu sover barnen och vi ska kolla en film här. Det blir inte så ofta nu för tiden :) Men nu har vi lite ork och tid, så då får det bli så. 
Hoppas du har det bra där du är!!!
Kramar
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0