Det sista gnället för i år.

Hallojsan där ute i Sverige!!
Nu har vi jullov här hemma och det märks :) Seth är fortfarande i pyjamasen. Härligt, precis som det ska vara. Tyvärr är Tess dålig och det har gjort sömnen ännu sämre för oss. Det är så synd om henne. Hon gråter och gnäller i sömnen och väcker sig själv. 
 
Igår natt vaknade vi vid 3 av just dessa anledningar, sedan när hon väl somnade om låg hon och snurrade och sparkade. Att lägga henne i sin egen säng är inte någon idé för när hon gråter och gnäller lugnar hon sig när man klappar på henne och det blir ju smidigast att göra när hon ligger bredvid mig i sängen. Så natten till igår var ingen hit. Jag slumrade till slut till på soffan i knappt en timma. Så jag var bra trött och eftersom jag själv inte heller mår bra så är det rätt så slitsamt. 
 
I vaket tillstånd är hon dock rätt så nöjd och det är ju skönt. Här med snor och mat i hela ansiktet, men ack så go och söt ändå :)
 
Jullovskillen softar och har det gott. :)
 
Igår kväll såg det sen ut såhär:
Varför sova när man kan vara vaken liksom? 
Så inatt somnade vi kl 3 och sov sen till kl 6 men med många avbrott då Tess grät och gnällde i sömnen. Stackars liten. Och stackars oss. Att vara vaken ett dygn och sedan bara få sova tre timmar... det är slitsamt och min mage ballar ju ur i vanlig ordning. Och så blir Tess som ett litet plåster men det är mest mysigt, förutom när man behöver göra något :)...
 
Nä, nu är det slut på gnäll i denna blogg för i år :).
 
Det är ju så skönt att man får vara hemma när det är såhär. Tänk om vi båda jobbat och barnen skulle va på skola och förskola dessutom... Det hade varit tungt.
 
Har du mycket kvar att göra inför jul? 
Jag försöker släppa alla krav och bara göra det mest nödvändiga just nu. Det funkar inte annars. Vi åker till Stefans bror med familj och firar jul där. Seth längtar dit som en galning. (Vi tycker också det ska bli supermysigt och roligt förstås). Han fyller ju dessutom år på juldagen. Så jag måste hinna och orka baka tårta och lite annat inför det också... Men det är några dagar kvar ;). 
 
Det var länge sen katterna fick vara med här så jag avslutar med en bild på dem. Här i köksfönstret. En på bordet och en på stolsryggen - hur hon nu kan balansera på den och sitta skönt? 
 
 
Kram kram
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0