Lussning på Källan

Men alltså... Vad sent det blir varje kväll nu för tiden. Jag orkar ju inte skriva något långt, genomtänkt inlägg ikväll heller, MEN jag har så många mysiga bilder från dagen som jag måste visa. Så detta får bli ett bildinlägg helt enkelt. 
 
Jag inser att "lussning" nog inte är något ord egentligen, men det var iaf vad vi gjorde på Källan idag - öppna förskolan i kyrkan. Vi (barnen) lussade för den folkhögskola som är i kyrkan på tisdagar. SÅ söta alla barnen var!! Vi var inte jättemånga idag, men vi blev ändå ett gott gäng. 
Bilderna börjar dock på morgonen hemma i lägenheten :).
 
Tess Tomtemor.
Trist att de är så suddiga bilderna, men jag visar dem ändå...
 
Nergosad och mysig i vagnen.
Barnet har äntligen börjat ta napp!!!! HURRA! Hon började i lördags. Hon har haft dem och "lekt" med dem i några dagar innan, men så i lördags accepterade hon att ha napp när hon skulle somna och det är så skönt. Förhoppningsvis blir det lättare att söva om henne på nätterna.
 
När vi gick mot centrum tog jag äntligen en bild på ett hus jag brukar titta på. Jag tycker det är så fint och ligger ihopklämt mellan två "vanliga" hus...
Fin växt och dörr. Det såg så sagolikt ut i verkligheten. 
 
Ett fint stenhus inklämt mellan två vanliga hus. Charmigt.
 
Vi var först i kyrkan och här sitter vi och väntar på lite andra mammor och barn.
 
Nu kommer en massa bilder från lek, sång och fika på Källans avslutning:
 
 
 
 
 
Här sjunger vi för folkhögskolans elever.
 
 
 
 
Vi får gott fika varje vecka av härliga goa "tanter", som fixar och grejar så vi ska ha det bra. Underbart!! Idag bjöds vi på lussebullar och tårta. LOVELY! 
 
Nu ikväll har vi haft musikråd här hemma och Stefan har träffat de andra ungdomsledarna - men inte här hemma då. Och så var ju Tess vaken någon timma här på kvällen. Ja, just det... Igår somnade hon ju bra och när hon vaknade efter en stund somnade hon ändå om lätt. Men vid 22:15 vaknade hon och var vaken till strax före tolv. Phu. Ikväll somnade hon också helt bra och somnade om direkt, men sen vaknade hon ordentligt, men det var vid 21 tiden och så somnade hon om runt 22:30. Det känns mer ok. Hoppas att hon snart kan börja sova hela nätter. Jag längtar efter att få ha egentid på kvällarna. Men det kommer ju - om inte annat när hon är tonåring. GAH, när hon är tonåring är Seth vuxen... Hjälpes min lilla pojk. Då kommer jag nog sitta här hemma och sakna tiden då de var hemma och vakna på kvällarna... Så det är bäst att passa på att njuta, eller hur :)?
 
Sov så gott!
Kramar

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Vad roligt att se bilder från öppna :) så fin hon är Tessilessan :)

Svar: Vad roligt att du tycker det :) Kram
Maria

2013-12-11 @ 07:27:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0