Sova och mail

Men seriöst! Det här är så dryyygt!!! Flera kvällar nu somnar Tess bra, sover en stund och sen vaknar. Ikväll har det varit likadant. Hon sov 45 min sen har hon varit vaken, gråtit, somnat några sekunder, gråtit, jollrat, somnat till, gråtit, pratat lite, gråtit osv osv osv i TRE timmar. Ikväll igen!! JAG ORKAR INTE!! Men som tur är har Stefan varit hemma ett par kvällar så en av oss har kunnat lägga Seth. Han är lite sjuk tyvärr. Han är förkyld och hängig så han har fått va hemma med mig idag. 

Nu hoppas jag på bättre tider och en god natts sömn - hoppas kan man alltid och hoppet är det sista som lämnar människan... 

Oh så uppmuntrande inlägg, men såhär är det ikväll... 

Något roligare att berätta om är att Seth ville lära sig maila idag så han satte sig och skrev mail. Gosunge! 
Mormor, morfar, gammelmormor och gammelmorfar och Stefan fick egenskrivna mail!! 

Med det önskar jag god natt!


Kommentarer
Postat av: Cecilia

Kram på dig!! Jag hoppas att ni får sova inatt, även jag :) Kämpar med illamående samt den vanliga smärtan i buken som känns mer nu när jag har tagit bort det kontinuerliga smärtstillande jag haft i många år och bara kör morfin vb (vilket blir typ varje natt). Illamåendet gissar jag beror på att pyret växer och klämmer på tarmar å magsäck.. en kamp att få i sig mat.. men jag är så glad att jag inte haft det som du hade det hela tiden..
Massa kramar

Svar: Jag är så glad för er skull!!! Inte för krämporna förstås, men att ert pyre växer!!! :) Stor kram till dig!
Maria

2013-12-05 @ 23:00:32
URL: http://katzja.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0