Tom i huvudet - men mycket bilder.

Hej hej.
Jaha, nu är det kväll igen och energin är slut. Trist för jag har ju inte skrivit på ett par dagar och jag vill ju skriva när jag är pigg. Och jag vill helst skriva ett inlägg varje dag, eftersom detta är min dagbok... Men sista energin jag har går till att lägga Tess nu för tiden. Men dagarna är jättebra. Då är hon världens mest nöjda bebis. Konstigt det där, men riktigt skönt att hon är nöjd och tillfreds dagtid. Men jag förstår inte varför hon är så ledsen när hon ska sova på kvällen... Hoppas denna fas går över snart.

Men nu är det nog gnällt över det. Eftersom jag just nu har svårt att få ihop hjärnan till att skriva ett bra inlägg visar jag bilder istället :). Det är alltid roligt att se bilder tycker jag! Så here we go!
 
Alltså, polkagris i kaffet är ju jättegott!! Det har jag ju vetat länge, men att ha sån här käpp har jag inte tänkt på tidigare. Idén fick jag från Emma, som fick den från Johanna, som fått den från Gilmore Girls (som för övrigt kan vara den bästa serien genom tiderna). Så det blir gott kaffe på maten :).
 
Ja Tess är ju en sköning. Att få leka med en våtservett kan göra denna dam nöjd hur länge som helst.
 
Seth och Gandalf hittade nya sätt att leka med Tess leksakslåda...
Seth har för övrigt varit hemma från skolan ett par dagar, då han är förkyld och riktigt trött. Han har inte haft feber, men varit blek och "tagen". Men han börjar nog pigga på sig nu.
 
Jag älskar hyacinter! De luktar så (l)ju(v)ligt och är så vackra. 
Så gillar jag den silvriga struten som lyser... Vi har haft den en hemskans massa år, men jag gillar den lika mycket fortfarande. 
 
Och så en bild till på hyacinterna bara för att de är så vackra!
 
I eftermiddag har vi varit hos Lotta och Andreas - de som gifte sig i somras och som vi var värdar för. Vi skulle ha träffat dem för länge sedan, men då fick Lotta operera bort blindtarmen och sen har vi haft svårt att hitta gemensam tid att träffas på, men idag blev det så av. Det var jättemysigt!! Och trevligt!! Och roligt!!
Vilket gofika vi fick!! Tack för det!! 
 
Nu önskar jag dig en god natt!! 
Tack för att du är med och följer min vardag - även de dagar jag gnäller. 

Kommentarer
Postat av: Lotta

Vi tyckte oxå det var jättetrevligt! Och jätteroligt! Och jättemysigt!:)

Svar: Härligt!!! :)
Maria

2013-12-07 @ 22:27:56
URL: http://charlottawittesjo.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0