Asbest och frukost... bland annat.

Hej hopp!
Hur har du det?
Här har vi en soft lördag. 
Seths farmor kom hit igåreftermiddag. Hon vill fira Stefan lite, som fyller år på måndag :). Hon får ta det som det är här hemma, för det är ju saker everywhere ;).
 
Igår när hantverkarna kom, visade det sig att jag inte fick vara kvar hemma, då de skulle riva kaklet och i kaklet fanns det asbest. Så jag fick snabbt och lustigt följa med Stefan och sitta på hans kontor en stund och sedan träffade jag Lovisa och Molly en sväng. Molly har varit rejält sjuk igen, så de var hemma. Det är ju bara en månad sedan hon var jättesjuk och så blev hon det igen nu. Men hon har fått penicillin och var feberfri igår, så vi möttes på IKEA för en fika. Mysigt. Jag orkade inte så länge, men det var mysigt den stund det blev. 
Mysmolly.
 
När jag kom hem hade allt kakel rivits, men också hela golvet spacklats, så i hallen stod en spis och i nästa hall stod diskbänken.
 
Inte helt lätt att ta sig fram, när man har en stoooor mage ivägen, men det gick allt. Efter några timmar kom de tillbaka och lyfte in dessa grejer så vi kan laga mat och diska i helgen. 
 
Jag fick en påse med kläder från Lovisa. Oh, så roligt det var att gå igenom dem. Jag lääääängtar så tills Gnutten kommer. Det blir så verkligt på något sätt. Hittade dessa fantastiska byxor i stl 50 i påsen. 
Så söta!! Jeans, fast i mjukt tyg, förstås.
 
Imorse åkte vi iväg till Fröken Brogrens Veranda och åt frukost. Vi tyckte det var lite trevligare nu när Inger är här, än att sitta hemma i röran. Oh, vad gott och mysigt det är. Seth åt en macka och sedan ville han ha en semla. Eftersom han inte gillar mandelmassan så fick han en med vanlijkräm i och blåbärsgrädde. Han åt upp krämen och nästan all grädde, men lämnade resten... Hihi, inte så oväntat kanske. 
 
Nöjd kille. 
 
Vi här även köpt några nya planscher till Seths rum, för han tyckte att det var alldeles för vitt på väggarna. Han blev nöjd med dem också...
Star Wars och Avangers. Inte så förvånande. Han gillar ju superhjältar :).
 
Nu till en liten fundering... Är det vanligt att fötterna växer när man är gravid. Att de blir svullna och bredare, förstår jag. Särskilt som jag har gått upp så mycket i vikt, men på längden... Igår tog jag på mig ett par skor, som jag inte haft på ett tag och då slog jag i stortån i vänsterskon. Det skiljer en hel storlek på min vänstra och högra fot. Högerfoten är 38 och vänster 39... Så iaf måste min vänsterfot ha växt, eftersom skorna aldrig varit trånga innan. Är det vanligt? 
Det händer mycket med kroppen nu... När vi förlorade Silas började jag bli liiiite gråhårig. Inte mycket, men lite. Och det är inte konstigt, för när man går igenom kriser är det vanligt att håret blir lite grått. Men nu känns det som att det har exploderat. Känns inte så kul att vara 35 (snart) år och ha grått hår här och där på huvudet. Nu färgar jag ju håret, så det går ingen nöd på mig, men det märks på håret att jag inte mår bra. Ja, ja, jag kan ju inte älta detta alltför mycket, för jag kan ju faktiskt inte påverka att jag har gråa hår här och där när håret växer. Det jag kan göra är ju att färga det och det gör jag ju ändå, eftersom jag tycker det är kul. Är iaf glad att jag har mitt hår kvar och inte tappar det, vilket man också kan göra i kriser och när man inte mår bra. 
 
Nu önskar jag dig en fortsatt go lördag och helg!!

Kommentarer
Postat av: deignhappens

Vet inte om de växer men den ökad vikten kanske plattar ut dem en storlek eller så :) /Maria

Svar: Ha ha, så har jag aldrig sett på det, att de skulle plattas ut. Kul tanke :).
Maria

2013-02-09 @ 17:39:43
URL: http://www.designhappens.blogg.se
Postat av: Signhild Skrivmoster

"Vill man vara fin får man lida pin" heter det. Ungefär så är det väl med renoveringen hos er. Det är rörigt och man får ha det upp och ner - men det ska bli fint! Roligt med uppfräschning!

Att åka ut och äta någonstans för att slippa sitta i röran är ju en liten guldkant. Vilken häftig semla! Har aldrig sett blåbärsgrädde och vaniljsemlor förr! Han åt det "göttaste" ...

Ha det så bra och njut av söndagen! Kram!

Svar: Jo, han är sån Seth, han äter oftast bara det "göttaste" :). Men jag klandrar honom inte ;). Det kommer bli jättebra när köket är färdigt. Och nästa vecka är det sportlov (v.8) så då lämnar Seth och jag röran och åker till mamma och pappa, så det blir bra det.
Maria

2013-02-10 @ 09:10:18
URL: http://skrivmoster.bloggplatsen.se
Postat av: Signhild Skrivmoster

Så kul och så skönt att få resa bort och vara med sina föräldrar!

Ha det riktigt bra och må gott! Kram!

2013-02-10 @ 17:37:20
URL: http://skrivmoster.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0