Mello 3:5

Hej hej.
Nu är jag här igen :).
Igår var det inget Vips, så Seth och jag åkte ut till Mosås och hade fredagsmys med Marcus, Lovisa och barnen. Det blev sent och vi var inte hemma förrän strax efter 22 och Seth somnade så fort han landade på kudden :). 
 
Vi åt den obligatoriska tacosen, som vi aldrig äter på fredagar, eftersom vi inte är hemma då :). 
Sen blev det Gladiatorerna, chips och godis. Smaskens. 
 
Mollybus, glad som vanligt :). Hon får knappt plats i mitt knä längre. Magen är för stor...
 
Inte så bra kort, men visst är de goa barnen :) och Lovisa förstås. 
 
Som sagt, somnade fort i pappas säng. 
Stefan har varit på församlingsledardygn ute på Klacka Lerberg, så Seth fick sova i hans säng inatt. 
 
Idag åkte Seth och jag till Therese på Me and I party. Jättefina kläder!! Tyvärr lite dyra, men vi beställde till Seth och till bebisen ändå. Tyvärr kom jag inte ihåg att ta några kort... Therese bjöd på supergoda cupcakes och annat fika. 
 
Nu håller Stefan på att göra pizza och så ska vi titta på Mello, förstås. Jag märker att när jag varit borta en förmiddag, trots att jag mest bara satt i en soffa, så blir jag dålig. Inte bara illamående utan hela kroppen säger ifrån. Är riktigt trött på detta, men nu är det ju snart slut. En och en halv månad!!! Men nu ska jag försöka hålla ihop ikväll så vi får en härlig familjkväll! 

Lovisa och jag pratade igår om att jag är så tom i huvudet nu för tiden och det beror ju på att jag äter hööööög dos lergigan, mot mitt illamående. Dessa gör mig också trött och knasig i huvudet. Så jag stavar fel oftare och skriver kanske konstiga meningar. Detta blir nog bättre sen igen, när jag inte behöver äta lergigan längre. Jag ber om ursäkt under tiden :). Hoppas du inte tröttnar på att läsa bloggen ändå. Jag har själv svårt att läsa när det är mycket stavfel och särskrivningar, men jag ska göra så gott jag kan. 
 
Kram kram
Gandalf hälsar :).
 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

I måndags när jag hade feber och skulle skriva instruktioner till min vikarie fick jag skriva om hela tiden, otäckt när man inte känner sig klar i huvudet. Inte för att jag tycker du skriver så illa ;)

Men för varje dag som går är du en dag närmare bebis!

Svar: Visst är det svårt att samla tankar och särskilt få ner dem i skrift, när man är dålig!?Hoppas du får en fantastisk vecka!!
Maria

2013-02-16 @ 19:31:05
URL: http://livet-enligt-johanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0