En sån dag och bärgning

Hej hej.
 
Idag har varit en sån där ickedag igen. Jag mår inte alls bra och det är väl inte så konstigt efter ett dygn på sjukhuset. Även om jag inte gjorde något där så var jag ju orolig och så är man ju på spänn, eftersom någon kan komma in i rummet när som helst. Detta känns idag. Dessutom mår jag ju inte bra... annars vore jag ju inte tvungen att åka till sjukhuset titt som tätt. De värden som inte är bra, påverkar ju min kropp så jag inte mår bra. Och så är det väl helt enkel "en sån dag".
Så det blir inget långt inlägg.
Dagens bästa var dock ett sms från en av ungdomarna från Avesta, som värmde ända in i hjärtat och så jag grät en skvätt också :).Det var precis vad jag behövde idag.
Sen har Seth varit på Salt, kyrkans barnkör, ikväll och då satt jag och pratade med andra mammor och pappor och det piggar ju alltid upp.
Och så vill jag visa en video på ett bildspel som jag la upp för över två år sedan, men som är lite rolig och också muntrar upp en sån här dag. Fast det var nog inte så roligt för bärgarna, men jag tycker det är lite kul.
 
 
En annan bra sak är att Seth vill att vi börjar läsa Narniaböckerna tillsammans. Jag älskar de böckerna och läste dem flera gånger när jag var yngre.
 
Stor kram till dig!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0