Frukost, Hindersmässan, Kött och Kök

Hej min vän!
 
Idag har vi haft en lite produktiv dag, för att va jag då :). 
Vi började morgonen på Fröken Brogrens Veranda där vi åt en smarrig frukost. Den är så god!! Mysigt med familjetid dessutom. 
 
 
Vi tog en kort tur på Hindersmässan också, eftersom Seth ville köpa sockervadd. Det blev även en leksak till honom. Stefan och jag hittade inget som vi ville ha på den korta tur vi tog. 
 
Stefan åkte sen och storhandlade. 
Vi brukar handla på Coop. Som du säkert hört och läst på nyheterna har de kallat tillbaka massa kött pga Salmonella. Vi har haft oturen att köpa och äta av just det köttet. Men vi har inte blivit sjuka, eftersom vi tillagat det noggrant. (Jag tycker aldrig om rosa kött och nu får jag ju inte äta det). Så Steff lämnade tillbaka köttet som vi hade kvar idag. Märkligt att personalen inte blivit informerad om att man uppmanat folk att lämna tillbaka köttet, för hon som Stefan pratade med visste inget, men han fick ju tillbaka pengarna och så ändå. 
 
Sen har vi börjat rensa i köket. För om drygt en vecka ska de börja renovera vårt kök. Känns jättebra - förutom de tre veckor då vi inte kommer ha något kök och då vardagsrummet kommer vara fullsmockat av köksgrejer. Men det är ju riktigt gott att det blir gjort innan Gnutten kommer :). 
 
Nu äter vi tacos och tittar på Planet 51. Seth fick välja film. En riktigt go kväll med andra ord! 
 
Hoppas du haft en bra dag! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0