God lördagkväll

Hur har din helg börjat?
Här har vi haft en bra dag. Åkessons kom hit och åt lunch med oss vid 12 tiden och det var nog precis vad jag behövde. Att bara få vara med vänner, utan krav. Vi hamnade framför JVM matchen och det är ju alltid trevligt att titta på hockey :). Tyvärr vann ju inte Sverige, men silver är inte fy skam!
 
Jag har även idag börjat äta Tavegil mot klådan på kroppen. Får se hur länge jag kan hålla mig vaken...
Jag äter ju Lergigan mot illamåendet, där är en av biverkningarna trötthet och jag är verkligen trött hela tiden. Gissa vad en biverkan är på Tavegil, jo trötthet. Ha ha, får se om jag håller mig vaken så jag kan lägga Seth ikväll :).
 
Nu ska Seth och jag fredagsmysa lite, trots att det är lördag :) Det blev ju inget fredagsmys i vanlig ordning igår, eftersom vi inte var hemma. Så vi tar det idag istället. Stefan förbereder sin predikan till imorgon. Han hann ju inte färdigt igår, eftersom vi fick åka till sjukhuset och var där ett par timmar.
 
Dags för mys :)
 
Stor kram från mig till dig!!

Kommentarer
Postat av: Kristina

Läst ifatt mig för ajg ahr själv varit dålig o en orkat läsa bloggar. Men vad tufft du har det. Ber verklgien att det ska bbörja vända för dig med alla graviditetsbiverkningar och att allt ska gå bra med . Bra att dom tar allt på allvar så du får komma in när du behöver.Utnyttja det hellre för ofta än vänta. Hoppas synbortfallet var migrän, man behöver nä,mligen inte få huvudvärk efter¨åt. Jag hade jättebesvärlgit med synbortfall fär ngr år sen o utreddes kors o tvärs för att få veta att det var en form av ögonmigrän. Men får du igen det så ring ifall det skuell vara havandeskapförg. Ber för dig o innesluter dig i Jesu famn krmara

2013-01-05 @ 23:03:56
URL: http://ruach.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0