Hemma igen

Oh, så skönt att va hemma igen. Jag älskar min egen säng!!!
Jag är grymt tacksam till svensk sjukvård och till personalen på BB, men sängarna är inte jättesköna, särskilt inte när det värker i hela kroppen och särskilt ryggen. Jag kan ju inte säga att jag sovit jättebra inatt...
Seth föddes ju också i Örebro och vi var jättenöjda med personalen på förlossningen och BB, men BB hade inte alls så bra rykte då. (Vet inte hur det är nu). Halva föräldrargruppen, vi var med i, var nöjda och halva missnöjda. Jag måste säga att jag är helnöjd med bemötande och hur de tog hand om mig deta dygn. Känns gott! 
Efter att jag träffat läkare på förmiddagen och även läkare på specialistmödravården för en koll på Gnutten, så fick jag åka hem. 
Jag ska tillbaka till specialistmödravården på fredag och lämna prov igen. 
Ja, det är mycket med denna graviditet. Vissa prover ser jättebra ut och vissa är inte så bra, varför de vill ha extra koll, så det inte drar iväg och blir sämre. Men kollen på Gnutten visar att hon mår bra, så långt man nu kan veta det. 
Vår lilla tösabits huvud i profil. En liten "Kindevågsnäsa", ser det ut att bli :). (Vi skyskon har alla fått pappas näsa, typ potatisnäsa och Seth har det och även Silas faktiskt.)
 
Seth kramades och kramades och kramades när jag var med och hämtade honom i skolan. Han blev lite ledsen igår när jag blev inlagd, men förstår ju när vi förklarar för honom vad som händer. Och vi säger till honom hela tiden att det inte är något farligt utan att jag och bebisen blir bra omhändertagna. Stefan och Seth hade en mysig kväll igår iaf och det känns bra i mammahjärtat. 
 
Nu något helt annat...
För någon vecka sedan var Stefan och jag in på Vistaprints hemsid
och beställde iphoneskal, som vi själva kunde designa. Kul. De kom idag och blev bra och är i helt ok material.
 
Mina skal
 
Stefans skal.
 
Seth har haft lite skarparverkstad med kartongen som skalen kom i. 
Det håller på att bli ett flygplan. Bra när skräp kan återanvändas och fantasin får flöda :). 
 
Om någon timma ska vi till hyresvärden och bestämma vad vi vill ha för golv i köket och handtag till skåpsluckorna och lite sånt. Nästa vecka sätter renoveringen igång. Vi har bett att den ska göras innan bebis kommer, så det är ju jättebra att de sätter igång redan nästa vecka. Även om det kommer bli påfrestande tre veckor... Men Seth och jag åker hem till mamma och pappa på sportlovet, så blir det en vecka mindre i renoveringen. Skönt, särskilt som Seth ska vara hemma med mig hela veckan. 
 
Tack än en gång för att du uppmuntrar mig och tänker på mig och familjen. Det betyder så oerhört mycket för mig!! Mer än jag kan uttrycka i ord!
Det är en tuff graviditet på så många olika plan och sätt, men jag börjar se slutet och har börjat kunna glädja mig på riktigt för det liv som växer i mig. 
 
Stor kram!
 
 

Kommentarer
Postat av: E-K

Tror nästan att jag är otåligare än ni. Hur kan det fortfarande inte vara dags för Gnutten att födas? Längtar! Fortsätter be för er, hela bunten.

2013-01-30 @ 21:15:05
Postat av: Signhild Skrivmoster

Det är verkligen skönt med en sjukvård som tar hand om och kollar upp det som verkar lite tveksamt. Det ger trygghet. Du har fått ha en "ovanligt jobbig" graviditet men belöningen är desto härligare!

Hoppas allt flyter på utan större problem fram till den stora dagen. Det unnar jag dig verkligen!
Varm kram

2013-01-31 @ 08:48:23
URL: http://skrivmoster.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0