iPad = bra

Ja, det tycker jag. Det gör lärandet med både matte och bokstäver roligt för en kille som inte tycker det är så jätteintressant att hålla på med det utanför skolan och det han får i läxa.

Nu tycker jag inte att man måste traggla bokstäver och siffror hemma om barnet inte vill innan de börjar skolan, för det kommer när det kommer. Särskilt när barnet inte är intresserad, annars är det en annan sak...
Men nu när han går i skolan och det finns bra appar, som hjälper till med lärandet, så tycker jag det är suveränt! Han tycker äntligen att det är roligt med bokstäver och siffror!
Jag som läser massor och har läst sen jag var fem år tycker iaf att det är jättekul att han hittat ett sätt att tycka det är roligt!

De använder iPads i skolan också så vi laddar ner några av de appar de använder där. Jättebra!!

I övrigt har det varit en vanlig dag för mig, förutom att vi var på utvecklingssamtal med Seth i skolan. Han är som sina föräldrar: snacksalig, och det är roligt att lyssna på honom när han pratar och berättar för sin fröken. Det som hette "kvartsamtal" när vi var barn är nu "trekvartssamtal" :)

Ja just det. Jag får frågan när det är dags för Gnutten att komma, i kommentarerna då och då. Jag har svarat där men tänkte att jag tar det här också. Hon är beräknad till 6/4.

När jag väntade Silas fanns det widget där man kunde följa bebisutvecklingen och hur många dagar det var kvar osv, men jag kan inte få in det i bloggen nu. Trist! Men jag har en app i telefonen, men den kan ju inte du följa :(.

 


Hoppas din dag varit bra!!
Kram


Kommentarer
Postat av: Kristina

Tack för din fina kommentar hos mig.Värmde hjärtat
Häftigt att din dotter är beräknad dan före min son A är snittad den 7 april och M den 9 april med 5 år emellan. Blir det snitt för dig eller vanlig förlossning?
Ber att dina värden ska bli bra så du får lite lugn i din väntan.
Kul med ipaden. Jag önskar ju mig en sån till min kommande födelsedag, eller egentligen pengar så jag akn köpa en. Kom i höstas på när ajg var på smyckekursen att maa kunde lägga in mönster på den, en massa "gamla" tanter sprang runt med sina ipad så då väcktes idèn hos mig. Härligt om S får ökat intresse för skolan på så sätt. Önskar dig en massa välsignelser kram

2013-01-24 @ 14:29:36
URL: http://ruach.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0