Körövning

Hej hej out there!

Ikväll var jag väg på en körövning inför söndag i kyrkan. Vi har årsupptakt då. Jag vet inte än om jag kommer kunna va med och sjunga då, men jag ville så gärna va med. Själen mår bra av att sjunga och träffa goa människor.
Jag har ju berättat att jag inte känner lika mycket rörelser från Gnutten nu som tidigare. Men ikväll dansade hon i magen. Oj vad hon måste gilla musik! Hon levde om som bara den när vi sjöng och Sara spelade piano. Coolt. Om jag minns rätt så var Seth likadan när han var i magen :).

Det känns skönt att ha känt henne ordentligt!
I övrigt händer inte så mycket. Ett besök på Vc har jag iof hunnit med idag, meny ska det gå ca en vecka till nästa gång!

Stor kram


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Åh vad skönt att höra att hon shejkade loss ;-) Pluttan <3 Kram

2013-01-10 @ 21:54:32
Postat av: Cissa

Åh, vad glad jag blir när jag läser detta! Så underbart! Visst är det fantastiskt med sång, musik och härliga människor! Jag skulle inte överleva särskilt länge utan dessa!

Kram

2013-01-10 @ 23:02:19
URL: http://cissa-itsawonderfullife.blogspot.com
Postat av: Signhild Skrivmoster

Kul att höra att det är en musikalisk tjej! Glad att du kunde vara med och få lite positiv input genom sång och musik bland kära vänner!

Ha det så gott i fortsättningen också! Kram

2013-01-11 @ 08:49:07
URL: http://skrivmoster.bloggplatsen.se
Postat av: Kristina

Åh vad glad ajg blir när jag läser detta.Sång och musik är helande och så skönt att hon rörde på sig.Förresten ni vet att det är en tjej? Har nog missat den infon i så fall. Å vad jag önskar att du skulle få må lite bättre, Ber Gud om detta, tycker din kamp varit lång nu. Framför allt ber jag om hälsa för den lilla och att slippa oron. I vilken vecka är du nu? Sen be inte om ursäkt för att du berättar hur du mår,vi vill veta det då är det lättare att be konkret.Och det är inte gnäll från din sida. Man msåte få dela fö att orka. Må du likt fågelungen få vila i Guds hand och bäras. Kran kristina

2013-01-11 @ 15:29:40
URL: http://ruach.blogg.se
Postat av: deignhappens

Vill att du ska veta att jag tänker på dig och din lilla. Önskar er ro och frid, och att det dröjer många veckor innan ni ses :)

2013-01-11 @ 18:37:02
URL: http://www.designhappens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0