Prover

Hallojsan därute!

Morgonen började på vårdcentralen. Eftersom jag själv jobbar på en sådan vet jag att det brukar vara fullt med folk på morgonen som vill ta prover. Så jag var där i god god tid. (Innan det öppnade). Ändå var det några före mig :).

Det är ju inte kul att behöva ta prover och vara fastande när jag måste äta både natt och morgon för att komma upp ur sängen. Men det gick bra trots allt.

Jag ringde upp barnmorskan och berättade hur helgen varit och jag fick en tid på måndag. Tydligen skulle jag fått en tid för tre veckor sedan för provtagning osv, men har tappats bort på vägen.
På eftermiddagen ringde läkaren jag träffade i måndags, då han fått provsvaren jag tog idag. (De stod ju på honom, eftersom jag hade med remiss från akuten till Vc idag). Levervärdena är förhöjda och måste följas upp, vilket det ska göras på måndag då.
Jag vet att många har/haft samma problem under graviditet och det behöver inte vara någon fara. Bara det att det kan leda till att förlossning måste sättas igång och det är ju alldeles för tidigt för det! Och jag är ju extra orolig denna graviditet, så jag är allt lite orolig. Ska bli skönt att prata med barnmorskan på måndag. Jag kommer minsann vara frågvis och jag vill veta och förstå vad som händer :).

Seth har börjat pigga på sig nu, men han är trött. Inatt sov han 12 timmar och har under dagen mest legat på sängen och spelat Minecraft på telefonen. Gandalf har förstås hållt honom sällskap.
Imorgon ska vi ut till Mosås så han får leka med Hugo och det behövs nog efter en veckas isolering!
Det blir skönt för oss båda att byta miljö lite.

Ja, så set det ut hos oss denna dag.
Hoppas du har det gott där du är!
Kra


Kommentarer
Postat av: E-K

Tänkt på er idag o fortsätter med det... Kram!

2013-01-02 @ 19:38:51
Postat av: anonym

Tänker på er. Ber för er. Kram.

2013-01-03 @ 08:43:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0