Skriver mer imorgon

Hej igen.
Tyvärr kan jag inte ladda upp bilder nu, trots att vi har wi-fi på hotellet. :( Så jag skriver ett längre inlägg imorgonkväll när vi är hemma igen och kan då visa bilder från dagarna här.

Jag kan ju däremot berätta att jag var med i kyrkan i söndags. Det gick bra, men jag mådde förstås päcka på em och kväll, men sååå värt det.

Jag läste på Kristinas blogg en liknelse som jag tycker beskriver måendet så bra. Det är som att man har ett visst antal skedar med ork per dag och det kan vara olika många skedar olika dagar. Så använder jag två skedar en fm har jag kanske bara en kvar till resten av dagen. Vissa dagar kanske jag har fem skedar, andra tio och ytterligare någon gång bara en. Det är precis så det är!
Här i Stockholm öser jag nog ur skedar som inte finns och det kommer kosta när vi är hemma, men när man ser Seth och hör hans glädje över att vi gör något tillsammans och ser saker vi normalt sett inte ser, då är det så värt det!!! Och självklart tycker jag också att det är då roligt att göra ngt tillsammans, vi tre! Man mår så bra i själen av det!!!

Men som sagt, jag återkommer med bilder och så från våra dagar här.

Vill du så kan du följa mig på Instagram. Där lägger jag ju upp bilder från dagarna här - ja, från livet i allmänhet också. Ett roligt sätt att följa vänners liv tycker jag!
Jag heter @MKindevag där iaf.

Stor kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0