Både bra och dåligt

Hej hej ute i Sverige.
Hur har du det. Jag hoppas att du mår bra!!

Idag har varit en konstig dag...
Först ringde läkaren från igår och berättade något märkligt och fantastiskt. Nämligen att mina värden var normala igen. Detta fanns det ingen förklaring på. Har man höga värden, så stannar de så tills barnet är fött eller tills man fått behandling. Så han var väldigt förvånad över detta. För mig var det självklart att jag blivit helad, då det inte finns någon mänsklig förklaring.

Senare under dagen åkte jag till barnmorskan. Där visade det sig att ett annat prov inte alls är bra och jag ska dit imorgon igen, fastande, för nya undersökningar. Men alltså!!! Nu är jag trött på det här. Jag är glad att det finns hjälp att få och att jag inte behöver vara själv i det hela. Men det vore roligt att faktiskt få njuta lite av graviditeten också och det kan jag inte säga att jag gjort särskilt mycket.

Så en fantastisk sak och en tråkig sak under samma dag.

Vill än en gång tacka för allt stöd jag får!
Jag hoppas att jag snart ska kunna skriva om lite roligare saker och lite mer glädjefyllda inlägg!!

Stor kram

Kommentarer
Postat av: Anonym

vad härligt att du blev helad. Fortsätter att be för er.

2013-01-08 @ 19:46:46
Postat av: Cissa

Nämen vad underbart att levervärdena var bra! Men usch, vad jobbigt att de då genast hittar något annat som inte är det. Hoppas verkligen att det inte är något allvarligt.

Jag avskyr själv att vara gravid, mår riktigt skräp under graviditeterna och är alltid sjukskriven större delen men belöningen man får är ju så fantastisk att det verkligen är värt att stå ut, om och om igen. Hade jag varit lite yngre så hade det nog kunnat bli både en och två småttingar till. ;-)

Önskar av hela mitt hjärta att eländet kan vara över för dig och att du kan få njuta den sista tiden!

Kram

2013-01-08 @ 20:08:21
URL: http://cissa-itsawonderfullife.blogspot.com
Postat av: Signhild Skrivmoster

Glad över att värdena var normala igen och visst är det så att bön hjälper! Det andra värdet ... kanske var det något missvisande. Men hur det än är så ska det säkert ordna sig också. Orden "aldrig fick man vara glad" kom för mig men samtidigt så tycker jag inte om den inställningen som de står för.

Vi får lägga allt i Guds händer och lita på honom. Det är det vi gör i vår nuvarande situation.
Kram till dig

2013-01-09 @ 10:15:30
URL: http://skrivmoster.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0