Vår lördag

Idag har det varit en soft dag. Det blev sovmorgon ända till 8:30 Så skönt att Seth sover längre när han är uppe längre. Detta är ju nytt för oss - lagom tills bebisen kommer ;). Då börjar vi om från början :D. 
Seth har haft en kompis här under dagen. Roligt när det fungerar så bra. Jag låg och vilade nästan hela tiden när hon var här. Det är så skönt att Seth hade roligt med sin kompis och att de är så stora att de klarar sig själva. Jag mår fortfarande inte bra utan orkar bara vara uppe småstunder. Jag hoppas jag kan vara med i kyrkan imorgon trots det. 
Innan kompisen kom hit, satt Seth och pysslade i sin nya "Carstidning" (han fick en prenumeration på det av farmor i julklapp).
 
Frodo är naturligtvis med och ska hjälpa till, eller iaf ligga på tidningen, så inget annat får mer uppmärksamhet än hon själv... hihi.
 
När jag vilade tittade jag på Vinterstudion samtidigt (love it) och Stefan satt bredvid och jobbade lite. 
Då är Gandalf förstås med och vill helst ligga på datorn, men där gick gränsen. Men oj, vad hon åmade sig och ville att Stefan skulle gosa med henne istället för att ha uppmärksamheten på datorn. 
 
Vi har så goa katter!! 
 
Nu ikväll har vi lördagsmyst tillsammans. Ätit tacos och tittat på Gladiatorerna. Oh, vad jag älskar att få umgås med hela min lilla familj. 
Igår när killarna kom hem från hockeyn (de gick hem från den) så såg de så ledsna ut och hängde med huvudet, så jag tänkte att nu hade Seth tröttnat på att gå hem (tar ca 20 minuter) och så har de blivit osams. Men nä då, det var inte det. Nähä, sa jag, förlorade ni? Mmmm, blev svaret, men så kunde inte Seth hålla sig utan sa att de bara lurade mig. Sånt där tycker Seth är jätteroligt och det händer då och då att de hittar på såna saker. Nu gick jag ju inte helt på det, men det behöver jag ju inte låtsas om ;). 
 
Hoppas du haft en bra dag! 
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0