Bilder igen

Goddagens. Eller godkväller är mer riktigt, eller till och med god natt... 
Ska sova alldeles snart, men vill ju lägga ut några bilder från delar av vår dag idag. 
 
Han är allt cool vår lilla Seth, som inte är så liten längre... Oj, den vägen ska jag inte gå ikväll. Du vet den där "var tar tiden vägen? Hur har han blivit så stor? Börjar jag själv bli gammal?" Ja, du vet kanske vad jag menar. Det ska jag inte fundera på nu, utan bara njuta av nuet och att min lilla stora kille är hemma och har sommarlov heeeeeela sommaren mellan första och andra klass. 
 
När vi var hos Karro och Emil och kollade in deras nya hus i Mosås, försökte vi få Tess att le på kortet, men det ville sig inte. Så Seth bestämde sig för att hjälpa henne :) Sötskruttar!
 
Calles gungor testades. :)
 
Ursnygga koppar!! 
 
God pannacotta!
 
Tess har börjat se sina händer och börjar förstå att saker hon tar på kan flyttas med dem. Oj, vad knepigt jag skrev det där då. Det börjar visst bli sent... Hoppas du förstår vad jag menar :).
 
Liten trött. Hon tar nappen ibland och ibland bara spottar hon ut den. Jag önskar faktiskt att hon tog den lättare, för hon somnar lättare med den i munnen...
 
Mina barn!!
Vi var tvungna att handla lite eftersom Lucas och Oliwer från Avesta kommer imorgonbitti för att hänga med oss hela dagen och sedan sova över, när föräldrarna är på bröllop. Så kul!!! Men lördagsmys var ju tvunget att inhandlas, förstås :).
 
Så nu väntar vi med spänning på morgondagen :)
 
Sov så gott min vän!
Och tack återigen för att du är med mig i min vardag!!
Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0