Nu är vi igång

Idag har ungdomarna kommit hit till Hampe. Över 300 tonåringar på ett och samma ställe. Med mycket skratt, vänskap, "galenskap" på ungdomars vis och säkert en hel del "drama", förälskelser och flörter. Men utan bråk och alkohol. Coolt att ha så många samlade på ett och samma ställe och det funkar så bra!

Alla som kommer hit är inte kristna, andra har varit det hela sina liv. Det finns plats för alla här. Det är så go stämning och mycket glädje. Fokus är på gemenskap och Bibeln (och Jesus förstås). Det är tre samlingar per dag med undervisning och sång. Däremellan är det aktiviteter av olika slag.

Jag är så glad att jag får vara en del av detta! Idag har jag dock inte varit särskilt delaktig för Tess somnade i husvagnen och sov i flera timmar!!!! Så jag blev kvar här. Men det var innan det drog igång här på kvällen.

Nu sover båda barnen så jag är kvar i husvagnen. Tyvärr är nätet riktigt segt så jag kan inte skriva från datorn, men men, det får gå ändå. Jag har en bok med mig jag kan läsa. :)

Imorgon ska vi till BVC för Tess första vaccination. Håll gärna tummar och tår att hon inte blir dålig av den. Inte kul att va i husvagn och på läger om hon blir dålig...

Nu kommer bilder från dagen huller om buller. Det är Tess som sover, Seth som sparkar boll med "sina" avestakillar och så en bild på min bricka :).

Hoppas du har det bra!! Jag återkommer med bilder och så. Hoppas nätet funkar bättre så jag kan ladda upp fler bilder imorrn :).

Kramar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0