Love Mondays!!

Goddagens min vän.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen; jag älskar måndagar just nu. Det är så skönt och stressfritt när vi är hemma tillsammans. Vi får passa på att njuta eftersom jag ska börja jobba måndagar i höst.

Vi har tagit det rätt så soft eftersom Stefan har ont i nacken fortfarande pga nackspärren. Jag har träffat min sjukgymnast och det är alltid bra. Sen har vi planerat inför Nyhem, dit vi åker på fredag och blir borta 10 dagar. Ojoj... Hur ska det gå att bo 10 dagar i husvagn med Tess... Äh, det får säkert bra men hur packar man till alla för tio dagar med kläder osv. Jaja, det blir nog bra.

Vi har som vanligt någon som bor hos oss och tar hand om katterna när vi är borta! Så skönt att inte lgh står tom!

Ikväll var Stefans jobb ute och grillade tillsammans och firade Sören som fyller 60 år i sommar. Sören är vår föreståndare i kyrkan. :).
Så jag och Tess följde med på det. Seth var hos Hugo och lekte. Precis när jag skulle åka för att hämta hem Seth började det regna, men sen var set uppehåll igen. Skönt för dem!

Alva passade på att hålla lite i Tess när jag hämtade Seth. Molly satt bredvid och pratade om sin bil ;). Hon har börjat prata så mycket och det är så skoj att höra. Hon säger även Tess helt rent. Bra namn för andra barn att lära sig säga :).

Imorgon är det Seths skolavslutning. Som han längtar och väntar på detta. :). Jag minns hur viktigt det var att sluta skolan. Vi ska fira efteråt genom att gå ut och äta. Han får välja ställe. När jag var barn och vi slutade skolan grillade vi alltid på uteplatsen och så kom mormor och morfar med och firade. Det är sånt jag är glad över och vi vill ge Seth känslan av att det är roligt och viktigt att sluta skolan och att det uppmärksammas precis som det gjordes för mig :).

Avslutar med kort som vanligt. Det blir collage på Sören som kidnappas, himlen som är blå och "varm" men också molnig och "regnig" på samma gång. Och så är det på barnen- mina alltså och så på kusinerna :)

Sov så gott!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Då kanske vi ses på Nyhem i år! Vi har bara tid för ett kort besök, vi kommer ner torsdag em nästa vecka och åker hem fredag em. Finns väl viss chans att vi syns i barnområdet :)

Svar: oh tänk, det vore jätteroligt!! Jag ska hålla utkik :)
Maria

2013-06-11 @ 07:10:55
URL: http://livet-enligt-johanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0