Vips fortsätter

Idag har knotten hållit sig undan fram till kvällningen. Sol och blåst har gjort att det bara blivit några bett. Däremot är barnen prickiga som bara den av alla knottbett igår. Men de verkar inte lida särskilt mycket. Tyvärr kom knotten fram ikväll igen så jag och Tess har varit inomhus när de andra grillat nere vid sjön. Gulliga Elvira kom upp med en burgare till mig, så jag fick mig kvällsmat också :).
 
Ni som följer mig på Instagram får se lite samma bilder - som vanligt. Det är smidigare att ladda upp dem här när jag inte har wifi. 
 
Här på lägret finns det pysselhörna, så jag gjorde ett armband till Tess och Seth gjorde ett halsband igår. Oh, så roligt det är att få göra smycken till henne. Seth har ju alltid tyckt om att göra smycken till min glädje, men kanske inte använt så mycket själv. Jag hoppas på att Tess kommer vilja göra och ha smycken hon också! Tänk vad kul!! Jag älskar ju att pyssla med Seth så jag hoppas att Tess vill pyssla med mig när han inte vill längre... Tänk vilken lycka om vi kan pyssla alla tre tillsammans någon gång... Drömma kan man alltid göra :)!!
 
 
Som sagt... Igår var det mängder med knott här. Såhär såg det ut i ett av fönstren:
Äckliga djur! 
 
Men som sagt, idag har det varit mycket bättre. Dagen började som vanligt vid flaggstången med upphissning av flagga, gympa och sång. 
 
Robert for in och handlade lite i Nora och undrade om jag ville ha något. Jag beställde en cola zero med mitt namn på (det sista var ett skämt) och detta hade han med sig tillbaka. 
Fint va?
 
Förresten så kom Stefan hit en sväng igårkväll, efter att jag skickat ett sms till honom för att få lasta av mig lite. Tess var nämligen otröstlig och grät trots att hon sov stundvis. Det var värsta hittills och jag tyckte det blev lite jobbigt. Inte så konstigt med alla intryck som blir för henne med allt folk som är omkring henne hela tiden. Så han satte sig på sin morbrors motorcykel, som han har till låns, och kom hit. Oh, så glad jag blev och Seth också :). Tess hade lugnat sig och sov ordentligt när han kom. Men han nattade Seth till hans glädje. Det var skönt att få träffas några timmar såhär som en bonus.
 
På tal om Seth, så är det fantastiskt roligt att se hur han växer här. Idag har han inte frågat efter mig alls. Underbart! Och lite nyttigt även för mig. ;) 
 
Barnen är indelade i lag och har lagtävlingar varje dag. Idag var det lekar med vatten. Dels vattenkrig då alla har blöjor på huvudet och så mäter man vilka som fått mest vatten i blöjorna (tror det blir genom att mäta vikten på lagens blöjor). Minst vatten vinner. 
Full fart.
 
Så var det också mänsklig bowling.
Efter det var det bad, som stod på schemat och det behövdes efer all såpa som de fick på sig under den mänskliga bowlingen. Så kul!!
 
 
Tyvärr måste vi åka hem imorgon, då vi ska vidare till Hampe på söndag och behöver hinna tvätta och landa lite hemma innan. Men jag tror att både jag och Seth fått med oss mycket bra från dessa dagar. 
 
Nu börjar barnen komma tillbaka efter kvällssamlingen så jag ska sluta.
Kram på dig!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0