Denna dagen ett liv....

Hejsan ute i Sverige!! 
Hoppas din dag varit bra. Jag har haft en trist dag idag. Sådär så att det det känns som att kroppen kommer lägga av vilken sekund som helst. Förmiddagen spenderades tillsammans med två Twilightfilmer och det är ju aldrig fel. Eftermiddagen bestod mest av att gå ut och in i sömn och det var ju skönt på sitt sätt. 
Något som är mysigt är att jag under dagarna Wordfeudar mot mormor och morfar :) som spelar via mormors iPad. Och så har jag även spel igång mot mamma och pappa hela tiden. Det känns som bra sällskap, särskilt såna här dagar. 
Förlåt att mina inlägg är så trista nu... Haha sen kommer ni bombarderas av bebisinlägg istället :)... 
 
Jag måste erkänna att jag börjar bli orolig för hur det ska gå nästa vecka när Stefan åker till Bradford ons-sön. Ingen behöver förfasas över att han åker, för jag stöttar honom i det. Kunde jag skulle jag följa med :). Vi var ju där tillsammans förra året och hade fantastiska dagar. Jag hoppas bara jag har bra dagar nu när han är där... Jaja, jag tar en dag i taget. 
 
Avslutar med en gammal bild på Seth när han var ca tre år :)
 
 
Sötnöt!!!
 
Kram

Kommentarer
Postat av: skrivmoster

Vill bara skicka dig en hälsning och säga att jag läser fast jag inte skriver kommentar ...

Hoppas att du får en fin dag! Tiden rullar på ... du väntar på babyn och jag på vår augustiflytt. Ibland vänder livet blad och presenterar en helt ny väg ... så oförberett.
Varm kram!

Svar: Visst är det spännande att livet vänder blad, utan att vi tänkte oss. Oftast spännande iaf, men ibland även lite jobbigt. Spännande med flytt :). Kram
Maria

2013-03-07 @ 08:53:00
URL: http://skrivmoster.bloggplatsen.se
Postat av: Kristin

Vad roligt att flera generationer kan spela mot varandra.

Svar: Ja, visst är det :) Roligt att hitta din blogg också :)
Maria

2013-03-08 @ 12:06:05
URL: http://foretagarmamma.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0