Kycklingar, mage och katter

Hej hej igen. 

Skärtorsdagen idag. Jag älskar påsken och vad den står för i kristen tro. Jag brukar älska att va i kyrkan denna helg, men nu orkar jag inte. Men nästa år kör vi på som vanligt. :)

Igår var det Dymmelonsdagen. I Östergötland innebär det att man ska sätta lappar på varandras ryggar utan att man märker något. Är det en tradition på fler ställen än hemma? I Barnen i Bullerbyn gör de så också :).

 

Idag tänkte jag att Seth och jag skulle göra kycklingchokladbollar, men han bangade och hittade roligare saker att göra, men då gjorde jag dem själv för det är så roligt med lite pyssel :).

 

Jag fick idén från min vän Therese.

Man gör vanliga chokladbollar. Jag satte dem på grillpinnar och sedan in i frysen och när de kallnade färgade jag kokosen och smälte vit choklad. Sen var det bara doppa i choklad, rulla i kokos och sedan ta nonstop/smarties till ögon, näbb och ev tuppkam. Smaskens!!!

 

Till lunch blev det plättar. När jag satt och stekte dem började jag skratta åt hur jag ser ut och var tvungen att ta ett kort :). 

Jag är mest mage nu....

 

 Idag jobbar Stefan sista vanliga dagen innan han kommer vara hemma sina två veckor när bebisen kommer. Han är ju i tjänst över helgen också men det är ju "bara" möten att gå på, inte de vanliga vardagsjobbet alltså. När han kom hem la han sig och vilade en stund. Vem kom då och la sig så nära så nära hon kunde? Jo, Gandalf förstås. 

 

Seth hade sällskap av Frodo istället :).

De är allt bra gosiga de små liven.

 

Nu önskar jag dej en härlig, go och glad påsk!!!

Kram 

 


Kommentarer
Postat av: Kristina

Vilka söta kycklingar. Hade jag haft ork hade jag gjort såna men nu har jag ingen ork så nu får jag njuta av din bild. Beundrar dig at du orkar.
Så hoppas jag du/ni får en fin påskhelg innan ni får er påskgåva. påskkramar

2013-03-29 @ 13:11:40
URL: http://ruach.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0