Ordningen återställd

Inatt kom så Stefan hem igen. Glad och nöjd efter några riktigt bra dagar i Bradford. Men han har varit bra trött idag, vilket inte är så konstigt. Han fick ju inte direkt någon sovmorgon och sen har ju dagen gått, utan mycket vila. Men vad glad jag är att han är hemma igen och att han haft det så bra!!!
Först var vi på specialistmödravården och tog massa prover och träffade läkare. Det är ju det där med havandeskapsförgiftning de är oroliga för, men det är fortfarande under gränsen, även om det finns tecken där. Nu är det ju inte så farligt, för nu är det ju bara att sätta igång mig om det behövs och det är ju skönt. De pratar om att sätta igång mig nästa vecka eller veckan efter. 
 
Seth kom in till oss imorse glad och sprudlande och slängde sig om halsen på Stefan. Det är nog bland det mysigaste som finns, när man hör hans tassande steg när han kommer in till oss. Ljuvliga barn. 
 
Han fick några presenter av Stefan. Bla basketshorts och linne till sommaren, en angrybirds tröja, keps, solglasögon, skor och framförallt, ett ds spel med Ben 10. Lycka. 
 
Coola Sethponken.
 
Glad att pappa är hemma igen. 
 
Jag hade önskat mig och fick en mugg från Starbucks. Älskar Starbucks och önskar det fanns fler såna i Sverige!! Jag skulle tycka det vore toppen om vi hade det i vår kyrka, som ligger centralt och har ett cafe, som inte används varje dag. Men det är ju jag det :). 
 
När kaffet intogs på förmiddagen hade Stefan tid att vila en liten stund och då kom Gandalf, förstås, och la sig på hans mage. Ordningen återställd :).
 
 
När Seth kom hem ville han vara med mig en stund och spela på sitt DS och det fick han. Naturligtvis kom Gandalf en stund till honom också.
 
Vi har ju varit utan soffa drygt en vecka nu och har två fåtöljer i vardagsrummet. Nya soffan skulle komma idag, men gjorde inte det. Den kommer på onsdag eller fredag. Bara det att vi har hemgrupp på onsdag och vi behöver vår soffa då... Får se hur vi löser detta. 
 
Ja, ja, det är ju ett ilandsproblem, kan man säga. 
Ha det så gott!!

Kommentarer
Postat av: Kristina

Bara en varn kram till dig innan jag lägger mig för natten Har behandling imorgon. DU /ni är med i mina böner och jag ber att allt ska gå bra . kram

Svar: Tack Kristina!! Kram tillbaka till dig! Tänker på dig nu när du får din behandling. Hoppas biverkningarna inte blir för många! KRAM
Maria

2013-03-18 @ 22:18:13
URL: http://ruach.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0