Vasan, VM guld och fortfarande sjuk.

Hejsan hejsan. 
Såg du Vasaloppet idag? Det gjorde jag. Hade velat vara på Kalasgudstjänst i kyrkan, men eftersom Seth fortfarande har feber, så fick vi bli hemma. Och så passade jag på att titta på Vasan och det gjorde ju inte ont :). Lite typiskt att en norrman skulle gå och vinna, men han var väl värd det :). 
 
Det är alltid en särskild känsla när starten går och ca 15000 människor ger sig iväg. Jag imponeras så av att människor kan åka nio mil så snabbt. Det måste göra så ont och vilket psyke de måste ha. 
 
Seth låg bredvid mig, med sällskap av Frodo, och tittade på film på datorn. Han är inte så intresserad av skidor än.
Feber, men glad ändå. 
 
När jag sedan ville titta på femmilen, så såg det ut ungefär på samma sätt, men denna gång tittade Seth på tv och jag via playen på datorn. 
 
Oh, vad spännande femmilen var. Vilken bragd av Johan Olsson att köra själv så långt och ändå vinna. Wow. 
 
Det har varit svårt att få i Seth mat, men när Stefan föreslog ris, så åt han äntligen lite ris och en korv. Hurra!! Han är alltid svår med maten när han är sjuk. Det var bra när han var liten och åt välling, för då åt han alltid det, när han var sjuk. 
 
Ikväll har dock tempen gått ner så vi hoppas att det är över för denna gång. Men han får bli hemma från skolan imorgon. Hoppas han är feberfri imorgon så han kan gå till skolan på tisdag, för då ska de ha fest och de får ta med sig läsk. Det ni! Läsk i skolan, vilken lycka :).
 
Jag har haft en riktigt skruttdag idag, så det har passat både Seth och mig att ligga i sängen hela dagen. Han fick ett ryck mitt på dagen och hämtade bilar, som han satt i sängen och lekte med, men det är vad han orkat. Hoppas han orkar lite mer imorgon och att han mår bra!! 
 
Nu börjar en ny vecka och jag har gått in i v. 36 med Gnutten. Alla dagar går i varandra, så det är skönt att kunna räkna ner lite. För mig gör det ju inte så stor skillnad om det är måndag eller fredag, förutom att pojkarna är hemma mer på helgerna och jag får mer sällskap och har inte lika långtråkigt. 
 
Hoppas din vecka blir bra!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0