Spretigt 17e maj med sol och värme

Halloj!
 
Hur har din dag varit? 
Jag har haft det gott! Tess och jag tog oss en promenad på förmiddagen. Skönt skönt! 
 
 
När grabbarna kom hem gick vi ut och åt mellis. Så skönt!! Det är så bra att vi bor där vi bor och inte mitt i stan såna här dagar. Det är bara att gå ut och då sitter man i grönskan och solen. 
 
 
När vi var ute kom grannen med sina barn förbi lekparken och Seth blev så glad. De lekte och hade det gott i solen :). Seth är så glad att han nu känner några barn i området. :)
 
Stefan jobbar som vanligt ikväll. Tess har varit nöjd och somnade innan jag la Seth så det gick så bra att lägga honom. Det gör mig glad att kunna koncentreta mig på Seth. Hoppas natten ändå blir god för Tess somnade några timmar tidigare än hon brukar... 
 
För fem år sedan snöade det den 17:e maj... Vi bodde i Avesta då och våra äppelträd blommade. Knasigt och coolt på samma gång:

Jag minns det så väl eftersom Therese' Alva föddes denna dag :). Hurra!
 
Som rubriken säger så är detta ett spretigt inlägg :) men jag måste visa lite bilder på Tess från idag. Jag tar sjukt mycket kort på mina barn :)...

 
 
 
 
 Sömntutor :)
 
Nu ska jag försöka stänga mina blågröna och sova bredvid min lilla tös. :) Sov gott!!
Kram 

Kommentarer
Postat av: Cissa

Åh, detta nattningsdilema när man är själv med barnen. Jag är ju oftast själv på kvällarna. Jag försöker ha en mysstund i soffan med båda barnen, läser och pratar lite. Sedan följer jag och Molly med Theo in till hans rum och säger godnatt och sedan går jag med Molly in på hennes rum och nattar henne. På helgerna kan Theo ibland få sitta uppe medan jag nattar Molly, särskilt om det är något spännande program som han gärna vill se, som gladiatorerna och liknande. Känns inte bra egentligen, att han sitter helt själv men man får göra det bästa av situationen.

Kramar till dig och din härliga familj! ♥

Svar: Härligt det låter med stunden i soffan ☺Tack att du delar med dej hur du gör!!
Kram
Maria

2013-05-19 @ 07:23:43
URL: http://cissa-itsawonderfullife.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0