Ännu ett datum

Idag är ytterligare en dag som nog alltid kommer va tung... 4/5. För tre år sedan födds han, vår lilla Silas. Så perfekt i allt utom Acranin. 
Jag trodde inte jag skulle va så mycket påverkad av det idag som jag varit, faktiskt. (Konstig mening det blev). Jag är ju dessutom rätt så hormonfylld, så känslorna fördubblas. 
 
Jag är glad att få ha umgåtts med bror med familj idag. Lovisa var iväg på fm så Marcus kom hit med barnen och fikade. Sen följde Seth med dem och lekte. Tess och jag åkte dit lite senare på dagen och åt Tacos. Sen hängde vi kvar... Jag har tyckt det varit väldigt jobbigt att va själv och det var jag inte beredd på, så det var skönt att jag kunde hänga mig kvar där :).
 
 
 
Lovisa har tagit denna och nästa bild.
 
 
Jag har faktiskt tyckt det varit skrutt att Stefan inte är hemma idag och det var jag inte heller beredd på.
Jag har dessutom känt mig som en inte alltför bra förälder. Jag brukar tycka jag är ok och bra för det mesta, men när jag är ledsen så sätter det sig gärna på det dåliga samvetet och jag får fokus på det jag inte gör bra. Jag funderar mycket på om jag kräver för mycket av Seth, om jag inte låter honom vara arg när han är det osv och "hotar" med inget lördagsgodis när han krånglar... Det är inte bara lätt att va förälder även om det mest är glädje - och en hel del oro... (Jag brukar inte köra med "inget lördagsgodisgejen" vill jag bara säga till mitt försvar...) Så idag har jag försökt fokusera på det jag faktiskt gör bra - helt kbt-style :).
 
När vi kom hem myste vi och tittade på "de fem legenderna" och åt godis. En bra film och en mysig stund. 
 
 
Nu sover barnen och jag ska ha lite egentid vid tvn. Seth sover i Stefans säng och vem dyker upp då? Jo, Frodo förstås :). 
 
Kramar

Kommentarer
Postat av: cecilia

Ta hand om dig!!! Du har varit i mina tankar idag. Å jag är säker på att du är en toppen mamma även i de svåra stunderna och ibland handlar man på ett sätt som man kanske inte hade tänkt innan man blev mamma eller inte ens samma dag utan det bara blev så, tror ingen dömmer för det.
Kramar om en massa å du vet att du finns med i massa tankar å böner!

Svar: Tack för att du är så uppmuntrande!!Jag hade mycket tankar om hur jag skulle va som mamma och det blir inte så i verkligheten. Man måste ju också anpassa sig efter barnet :). Det jobbiga är när man känner sig misslyckad, men det får man nog jobba på att inte göra utan "ta nya tag" istället.
Stor kram till dig!!!
Maria

2013-05-04 @ 23:43:46
URL: http://katzja.blogg.se
Postat av: Johanna

Jag tror att du är en bra mamma även de svåra dagarna! Samtidigt är det lite skönt att läsa att alla andra mammor inte heller är perfekta!

Svar: Tack Johanna. Visst är det skönt att höra om andra som också kämpar på. Det är bra att byta erfarenheter :)
Kram
Maria

2013-05-05 @ 20:14:42
URL: http://livet-enligt-johanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0