God kväller

Jahopp, denna dag blev inte alls som jag tänkt mig, men den blev hur bra som helst!!
Vi for ut till Marieberg och handlade lite grejer och fikade. Vi fick ett par mysiga timmar där faktiskt. Stefan ringde när vi var där och undrade om vi ville komma ut till Klacka-Lerberg, där de har hajken. Jag hade själv tänkt den tanken och vet egentligen inte varför jag avfärdade den. Jag hade nog i mitt huvud tänkt ut andra saker att göra och fastnade vid det istället. Men vi for ut så vi kom typ till lunchen. Sen hängde vi där ute och hade det jätteskönt i solen. En fantastisk dag helt enkelt, som här kommer i bilder:
 
Vi kollade läget i Stefans rum och la Seths DS på laddning där :).
 
En favoritsysselsättning för Seth när vi är där ute.
 
 
Flera av ungdomarna badade... Hua. Jag tror det bara var 14 grader i vattnet och vi såg flera snokar simma omkring och inmot land var det fullt med grodyngel... Så jag avstod mer än gärna hihi. 
 
 
Flera var ute och paddlade och Seth blev också sugen på det förstås. Så han och Stefan gav sig ut. Ja, det är klart att Stefan paddlade kanske något mer än Seth, som mest satt och njöt. 
 
Väldgt rart att Seth sitter "i luften" hihi. Stefan är visst lite tyngre än han...
 
Tess och jag satt på bryggan tillsammans med några andra och kollade läget. 
 
Så vi hade en go och härlig dag, som du förstår.
Tyvärr är ju kvällarna ofta mindre roliga. Tess har svårt att komma till ro och det blir en del gråt mellan varven - verkligen inte hela tiden så det är ingen fara egentligen. Men så är det ju det där att Seth ska läggas också och ikväll var han lite ledsen för att jag hade svårt att prata med honom helt och fullt. Jag gör mitt bästa - hoppas jag - men det är inte alltför lätt att prata när hon hänger på axeln eller armen och gråter. Ja, du förstår ju. Jag kanske klagar mycket. Många har flera barn och fightas med detta varje kväll. Jag beundrar ensamstående föräldrar MYCKET! Jag tycker dock att jag blir bättre och bättre på detta med att ha två barn och att vara ensam en hel del. Men jag ska inte sticka under stol med att jag ser fram mot att maj är slut snart och att Stefan är hemma lite mer ;).
 
Nu ska jag krypa ner i sängen tänkte jag och försöka sova. Frågan är bara om jag får plats någonstans haha.
 
Oh, jag måste bara säga att jag tittar på "The blind side". En film om en familj som "tar sig an" en hemlös tonåring. Den bygger på en verklig historia. Jag har skrivit om den filmen förut här, men nu när den går på tv och jag har den på i bakgrunden, så blir jag så berörd igen. De bryr sig inte om vad omgivningen tycker, utan tar in honom som en i familjen och hjälper honom och älskar honom. Vilka fantastiska människor. Så självklart för dem att göra så. Oh, vad jag vill och önskar att jag blir mer sådan. 
 
Nä, nu ska jag sova. Kram pårä!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0