Halloj

Hej igen min vän!
 
Jag hade en sämre dag igår, men det var första sedan Tess föddes, så det får väl godkänt... Stefan var borta från igår morse till idag em.
Igår kväll hade Tess ont i magen och var ledsen och kräktes ner sig själv, mig och soffan... 
Seth sov skönt genom gråt och så och det var ju skönt. Men istället vaknade han vid 4:30 och kunde inte somna om. Så inte någon höjdarnatt precis. Men det var en av få sedan Tess föddes och jag fick sova en hel del ändå. Men det kändes drygt.
 
Det som var skönt idag var att när vi skjutsat Seth till skolan sov Tess så jag passade på att vila bredvid henne. Tyvärr har jag svårt att sova på dagtid, men jag låg och vilade och det ger ju ändå något. Skönt!
Sen var vi på BVC och hon växer bra. Skönt det oxå :).
 
För första gången idag har Tess varit nöjd med att ligga under gymmet en lite längre stund. Jag hann bla plocka i och ur diskmaskinen och vi hann göra Seths läxa :). 
 
Seth fick marängswisch till Mellis eftersom de skulle ha det på fritids idag. Så jag hade två nöjda härliga barn här hemma. 
 
Stefan kom hem några timmar trots att han egentligen inte skulle hinna det. Lycka!! Med sig hade han dessa:
 
Nu är han iväg igen och egentligen skulle jag oxå varit i kyrkan nu. Men jag kände inte att jag kan ta med Seth när han är så trött som han är nu efter denna tidiga morgon. Även om jag gärna ville va med... Barnen kommer först :). Han får ju va med på bra mycket saker och är en nöjd kille men han behöver komma i säng i tid ikväll. 
 
 
 Igår blev Tess sju veckor... Vad fort det går:). 
Sju veckors skillnad...
 
Nä, nu ska jag försöka söva Tess innan Seth ska läggas. Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0