Mammor och grannar

Oj ok, jag förstår inte var dagarna tar vägen... Jag hinner inte ens blogga och det är ju något jag prioriterar 😊 Livet med bebis går ju i lugn takt men saker och ting tar den tid den tar och som igår valde jag att somna istället för att blogga... Sen har vi faktiskt rätt så mycket som händer mest hela tiden. Även Seth och jag :). Dessutom har jag amningshjärna. Det trodde jag inte men jag är lite "borta" och saker tar tid. 
 
Igår var iaf flera föräldrarlediga mammor här och det var nice! Kul när vi nu är flera med bebisar (och fler blir det :)). Jag hade bakat cupcakes i olika smaker. Tycker ju det är så kul :). 
Fika :)
 
Jag hämtade Seth som vanligt och så var det läxläsning och sånt. Kände mig även i gasen och gjorde biff a'la Lindström till middag. Supergott. Sen kom hemgruppen. Oh vad jag gillar den och människorna i den. 
 
Du som följer mig på Instagram får se lite samma bilder... men jag vill ju visa dem här också :)
 
Tess ska ju träna på att ligga på mage. Jag har varit dålig på det men la henne på mage en stund igår. Då passar damen på att vända sig från mage till rygg. Oj då, det var jag inte beredd på :)
 
Innan hemgruppen kom tog Tess och Stefan en liten powernap. Skönt :). 
 
Seth vill alltid sitta med Tess en stund på morgonen. En fin stund tycker jag. 
 
På förmiddagen idag låg jag i soffan och vilade med Tess sovandes på magen. Skönt och välbehövligt. Sen blev jag bjuden på kaffe hos min "granntant" :) Lovely! 
 
På Seths skolgård har det kommit upp en ny klätterställning. Varje dag ska han visa när han går armgång.
 
Efter läxorna idag hade de en syskonstund igen. 
<3
 
Så gick vi ut och Seth åkte inlines och lekte med grannarna. Så roligt! Jag och Tess satt och pratade med mammorna samtidigt. Oh vad jag är glad att vi flyttat hit och att jag har goa grannar!!! 
 
Imorgon drar jag och barnen på Vipshajk på Klacka. Där är ingen bra mottagning så vi får se om jag kan titta in här eller inte. På lördagkväll och på sön em ska Seth på kalas också så det är fullt upp :). 
Sov så gott och ta hand om dig!!
(Vi kommer nog köpa en ny dator snart och då kan jag blogga lite mer ordentligt. Skönt.)

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Kan säga att jag är glad över att ha fått en ny trevlig granne. Jag hoppas på fler mysiga kaffe och parkträffar ;)))

Svar: Detsamma Alexandra! Jag gillar våra små pratstunder :)
Maria

2013-05-31 @ 10:18:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0