Pingst

Ja, så har en härlig helg gått till sitt slut :). Nu är det bara hockeyfinalen kvar (och så tittar vi på Mästarnas Mästarefinalen nu.) 
 
Igår började dagen i soffan. Seth och Tess vaknade vid kl 7 tiden. Stefan fick sova vidare och vi softade i soffan.
 
God morgon :)
 
Jag tjatar om det, men Seth älskar verkligen sin lillasyster. När han pussat henne på näsan log hon stort. Tyvärr kom inte det med på kortet. 
Hej Tess.
 
Vi fick ett spontanfikabesök av denna härliga familj på förmiddagen:
Karro, Calle och Emil. Älskar spontanbesök.
 
Till kl 16 drog vi iväg till kyrkan. Jag promenerade med Tess och pojkarna tog bilen. Jag försöker ju ta en liten promenad om dagen så det passade bra att ta den in till kyrkan. Där var det pingskonferens tillsammans med Kumla pingstförsamling. Daniel Alm från Västerås pratade och några från Kumla sjöng. Det var barnmöte under tiden och Seth tyckte det var jättebra. En riktigt bra dag. Kl 19 var det Greenhouse. Jag fick mest sitta ute då med Tess. Seth tittade på film med de andra barnen. Vi är tre mammor med tre tjejer som är födda inom loppet av två och en halv vecka och vi satt ute i foajen och ammade och pratade. Jättemysigt! En annan mamma med lite äldre barn satt också med oss och vi delade erfarenheter och hade det gott. :)
 
Efter Greenhouse visades ESC på storbild. Härligt. Seth hjälpte till att poppa popcorn och så. De andra killarna som han hjälpte och som är lite större, hade toffs i håret och de gjorde det på Seth också. Sötnöt!
Lite guld i håret dessutom dagen till ära. 
 
Av någon anledning vägrade Tess att somna varken i famnen eller i vagnen. Så kl 23 skjutsade Stefan hem oss. Seth somnade direkt, men Tess gnölade lite. Kl 01 vaknade Seth igen och grejade lite, men runt 1:30 fick jag somna och då hade Stefan precis kommit hem också. Vid 7 vaknade Seth och Tess. Stefan tog Tess och Seth satt i soffan och tittade på barnprogram och jag sov vidare. Kl 9:30 väckte Stefan mig!! 9:30 så länge sov jag inte ens som tonåring. Oh, så skönt. 
 
Vi drog iväg till kyrkan igen och var med på en jättehärlig gudstjänst. Tess sov och sov och sov, helt utmattade efter gårdagskvällen :). Skönt att få vara med på hela mötet med henne sovandes i vagnen. :)
 
Eftermiddagen har vi bara haft det skönt och slappat, som familj. Härligt och behövligt för i veckan som kommer är Stefan borta mycket - även över natten. 
 
Som du vet tar jag väldigt mycket kort på mina barn och särskilt mycket blir det ju på Tess nu. Det händer så mycket hela tiden med henne. När jag tittade på dessa kort tänkte jag på det fantastiska att hjärtat - hos mig - kan växa sig dubbelt så stort när Tess föddes. Jag undrade - som många nog gör - hur jag skulle kunna älska en till lika mycket som jag älskar Seth. Men det är fantastiskt att man kan det. Så nu har mitt hjärta växt sig dubbelt så stort för jag älskar båda mina barn så mycket att det värker i det :).
 
 
Nu hoppas vi på svensk vinst i hockeyfinalen. Det tog lite tid att skriva detta inlägg så jag vet att Magda Forsberg vann Mästarnas Mästare. Jag hejade på Anna Lindberg, för jag tycker hon varit bättre över tid, men Magda är ju också bra. Tess är lite ledsen och vi får bära runt på henne nu. Skönt att vi kan turas om. Och så hoppas vi på att hon sover gott inatt igen. Hon brukar ju göra det. 
 
God kväll. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0