Trött...

Hejsan.
Idag är jag trött. Jag får sova mer än många andra bebisföräldrar och ändå är jag trött... Jag är nog oxå lite trött för maj är ju alltid en månad då jag är ensam mycket och får ta det mesta här hemma. Det är inget nytt. Det nya är att jag har två barn nu. Jag tycker nog det jobbigaste är att inte kunna ge fullt fokus till Seth när jag lägger honom. Tess har börjat gråta lite mer på kvällarna pga trötthet och magknip. Det är fortfarande inte så mycket så man kan klaga, men det är svårt att läsa, be och sjunga för och med Seth samtidigt som hon gråter. Jag vet att många föräldrar måste fixa såna här situationer jämt och ständigt, men jag är inte van än... Men jag lär mig nog såsmåningom.
Jag har sagt det så många gånger förut och säger det igen: jag beundrar alla ensamstående föräldrar!!
 
Jag och Tess hade en härlig förmiddag hos Therese och Olle idag. Jag är så glad att jag orkar träffa mina vänner igen! Som jag saknat det.
 
 
När jag frågade Therese om jag skulle ta med något, tyckte hon jag skulle ta med Tess :) Haha och det gjorde jag.
 
Stefan hämtade upp oss hos Therese och så åkte vi och hämtade Seth och hans kompis Julia. Stefan drog vidare och vi andra gick ut i det härliga vädret.
 
Mellis intogs på en rutschkana :)
 
Tess låg i sin vagn och jag satt på en bänk. Skönt.
 
Seth och Julia lekte olika saker under eftermiddagen, men det gulligaste var nog när de målade naglarna :)
Hihi.
 
Imorgon har jag inget inplanerat mer än att gå och köpa blommor till balkongen. Jag är sen i år, men bättre sent än aldrig, eller hur.
Jag ser fram mot helgen nu! Gillar pingst och det är dessutom lite grejer i kyrkan som händer, men det berättar jag mer om senare. 
Kram!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0