Pepparkaksparemiär

Hejsan och god fredagkväll!
 
Ja, vad ska jag säga... Jag är inte pigg än, men idag mår jag inte lika dåligt som igår eftermiddag/kväll och det är ju skönt. 
Härliga Therese kom och höll mig och Tess sällskap. Lovely. Jag städar lite i taget här hemma nu för att få lite adventsfint och jag får ta det pö om pö, eftersom Tess inte vill att jag städar för mycket ;). Så Therese underhöll Tess när jag röjde och grejade i Seths rum (som det behövdes städas och röjas i det rummet!!!) Vilken bra hjälp! Dessutom att få sitta och prata om allt och inget och kunna vara okammad och trött - det är toppen!
 
Tess satt och lekte bredvid mig i Seths rum innan Therese kom och det går ju bra det med, men hon har inte tålamodet att sitta såhär så lång tid som det tog att städa hans rum - vilket ingen kan begära av en liten... (Ursäkta suddig bild...)
 
Sen kom pojkarna hem en sväng. Seth blev så glad för att jag organiserat och grejat med hans lego att han kramade mig en låååång stund - och började gråta av glädje också. Han har nära till sina känslor den pojken. Underbart!
Mina fina!!
 
(Jag älskar byxorna :) ).
 
 
Stefan åkte tillbaka till kyrkan ganska så snabbt och Seth och jag for till Mosås framåt eftermiddagen. Där vankades det pepparkaksbak. Lovisa och jag brukar baka pepparkakor med barnen och det är ju synd att bryta en god tradition. Vi började egentligen när Seth låg i min mage och Hugo var en liten spädis, men sen när vi flyttade till Avesta blev det svårare att hålla det vid liv, men sedan vi flyttade tillbaka så har vi återupptagit det hela. 
 
 
 
 
 
Seths alster...
 
Pojkarna hade mer tålamod idag än de haft någon gång och bakade en hel del!
 
Sen kom Lovisas bror - morbror Ludwig - och hälsade på. Han fyller 30 år dagen till ära och firades med Tacos och gofika. (Haha jag tog lite bilder, men Lovisa will kill me om jag visar dem... hehe). 
 
Jag är ikväll tacksam för en bra dag trots att kroppen värker och att jag är såå trött i kropp och själ. 
 
Nu ska jag göra något så roligt som att lägga in räkningarna. Passar på när Tess sover...
Jag önskar dig en härlig helg!!!
Kram

Kommentarer
Postat av: Johanna (Livet enligt Johanna)

Mysigt att baka pepparkakor tillsammans! Håkans barn kommer hit idag, vi ska baka lussekatter och pepparkakor. Roligt!

Svar: Jättemysigt!!! Vilken rolig dag ni har idag då!!!! Nästa vecka blir det lussebullar här :) kram
Maria

2013-11-23 @ 08:44:11
URL: http://livet-enligt-johanna.blogspot.com
Postat av: Lovisa

Hahaha...när hann du ta ett "I-Will-kill-you-kort"?? ;-) Jag är såååå glad att du orkade komma ut så att vi kunde genomföra vår myyyysiga tradition :-) Jag har någon bild nånstans på vår "första gång" ;-) Du höggravid och jag trött och blek...haha!! Kram på dig älskade vän...önskar dig en lugn och skön helg!

Svar: Hihi när du har munnen full med taco :)
Oh skulle vilja se den bilden på vår första :)
Alltid lika mysigt att ses! Kram
Maria

2013-11-23 @ 08:45:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0