Stjärnor, himmel, hemgrupp, barn och djup.

Fridens liljor. 
Hur står det till i stugorna ute i Sverige!! Vi har det gott här i vår lägenhet :). Livet rullar på med bra och mindre bra, så som det är i livet. 
 
Som du säkert vet så äääääskar jag ju advent och jul. Jag håller på det här att tända stjärnor och allt sånt till helgen (fredagen första advent), men jag har redan börjat sätta upp gardiner och stjärnorna i fönster, men de tänds inte. Jag måste göra det lite pö om pö, eftersom det är svårt att köra på under en och samma dag när man har en liten Tess :). Seth fick så en ny stjärna i sitt fönster igår och han tyckte så mycket om den att han vill ha den tänd när han sover, så naturligtvis fick han det - trots att det inte är fredag :). 
 
Ikväll hade vi en sån där härligt vacker himmel. Jag såg på Instagram att den var vacker på många ställen i Sverige.
Härligt härligt!! Ska det bli oväder när det ser ut såhär? Har för mig att jag har hört det någonstans, men jag vet inte...
 
Ikväll har vi haft hemgrupp här och det är alltid lika gott. När jag grejade inför att de skulle komma så hittade jag min familj i soffan, sittandes såhär:
Så gosiga de är!! 
 
Jag la Seth och Tess framåt kvällningen. Tess är lite krånglig vid nattning just nu, så jag har börjat lägga henne och Seth samtidigt i våra sängar för att även Seth ska få tid tillsammans med mig när jag är själv med barnen. Vi ska ta tag i sövning av Tessiluttan, men det måste planeras in så vi båda är hemma några kvällar i rad. När vi båda är hemma är läggningen inget stort problem, men när jag är ensam måste det fungera. Ikväll iaf så valde jag att lägga båda barnen så att någon av oss kunde vara med på hela hemgruppen. Då såg det ut såhär:
Tyvärr blev bilden suddig och konstig, men den visar iaf de där två härliga barnen!! 
 
Jag vet att jag ofta skriver om hur härliga och goa de är och det kanske verkar överdrivet, men jag upplever dem faktiskt så. Sen har vi våra duster och man är trött och sur osv. Imorse tex ville inte Seth prata med mig när vi åkte till skolan. Så visst har vi det också så, men den mesta tiden är faktiskt - på riktigt - härlig! Jag är välsignad med två fantastiska barn och en lovely man! Sen händer det naturligtvis jobbiga saker och det mesta av det är sånt som inte är mitt att berätta såhär, men mitt fokus är ofta på det som är bra och det jag faktiskt har i livet. Ibland går det naturligtvis inte att bara ha fokus på det som är bra utan man måste ha fokus på besvärliga saker och det kan behöva lösas eller stöttas. Ibland känner jag mig ledsen och ensam, som jag antar alla gör. Så jag kanske verkar överpositiv ibland, men jag menar det jag skriver. Jag är ärlig. Varför skulle jag inte vara det förresten..? Det är ju min blogg, som jag skriver för min egen skull. Det finns ingen anledning att skönmåla eller svartmåla...
Haha, nu blev jag djup här i min tröttmössa. Ska faktiskt gå och lägga mig och säga hej till min kudde. 
Hoppas din dag varit bra!
Kramar
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0