Fina höstbilder

Goddagens (eller godkväll) min vän.
 
Hur är det?? Här rullar livet på i 100, ungefär som vanligt just nu. Men det är roligt! 
 
Tess har haft lite ont i magen inatt, men sov iaf till 6:45, så det var skönt. Vi mötte upp Ullis och Hilde för att promenera in till Källan, som öppna förskolan i vår kyrka heter. På väg dit såg vi en fantastisk lövmatta och satte barnen där. Så fint!! Här kommer en radda med bilder som jag tog då:
 
Hej hej.
 
 
 
 
 
Sen var vi på Källan och fikade, sjöng och umgicks. Lovely!
Det var ingen idé att åka hem innan Seth skulle hämtas, så Stefan och jag passade på att äta lunch tillsammans. Det var väl det vi träffades idag... Han kom precis innanför dörren nu och jag är ju fortfarande vaken, så lite hinner vi iof prata nu innan jag somnar. :)
 
När Seth var hämtad styrde vi in och handlade lite frukost och annat nödvändigt (såsom Plopp och Daim hehe). 
Seth höll en skyddande arm om Tess, så hon inte skulle trilla. Gosungar. 
 
Väl hemma blev det mellis, läxläsning, laga mat osv osv osv. Du vet, det vanliga vardagslivet. Sen iväg till kyrkan på ett möte. Barnen fick haka på - som vanligt. Sen hem och äta kvällsamacka och lägga barnen. Det är något med Tess. Hon hostar, snorar lite och har kräkts mer än vanligt och verkar ha lite ont i magen. Så hon somnade vid 21:45. Liten skrutt. Då åt jag min kvällsmacka. Inte så bra att äta den så sent, men men, ibland blir det så...
Imorgon har jag inget inbokat förrän på kvällen, så jag hoppas jag ska kunna rensa lite i min garderob och få det städat här hemma, för det har fått stå tillbaka för massa annat nu ett tag. 
 
Nä, nu ska jag prata med Stefan. 
Kram kram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0