Host host

Idag har Tess varit hängig. Hon hostar och det är jobbigt i bröstet på henne. Hon vill vara nära och accepterar inte att inte bli buren. 
Hon var vaken en del inatt/tidigt på morgonen, så när hon somnade vid 7 sov jag också. När vi vaknade låg jag i Stefans säng och hon i min. När jag ställde mig upp för att gå runt sängen började hon gråta :). Haha, inte mer än några decimeter har det fått vara mellan oss idag :).
Jag hoppas på en bra natt ändå. Hon sover oroligt bredvid mig nu, men jag hoppas... 

Så denna dag har vi varit hemma heeeela dagen och kvällen. Det var inte lätt att få det där med städningen gjord heller, när man har en bebis klistrad på sig ;) men Steff var hemma några timmar på em så då hjälptes vi åt. Skönt!!! 

Sötaste fötterna på en sovandes Tess.

Det värsta är att när man får ha henne som extra kroppsdel så orkar jag inte göra allt med Seth som han vill. Nu kan man ju inte göra allt förstås ändå, men idag orkade jag inte nåt knappt och han blev ledsen och jag fick dåligt samvete och känner mig sin en dålig mamma idag. Det är lite tungt när den känslan inte släpper. Nåja, imorgon är en annan dag...

Fina polers :)

Vi har ju fått låna massa kläder från Molly (och Alva oxå för den delen) och denna pyjamas är helt fantastisk tycker jag! 


När man kräks slem får man sova på en handduk, men man får sova i mammas säng hela natten... Liten som hon är tar hon ändå upp stor plats. 
Hoppas du får sova gott!!

Kram 

Kommentarer
Postat av: Cecilia

urs låter inte alls kul, hoppas att ni får en bättre dag imorgon och att natten inte blir för tuff!! Kram på er!!

2013-10-16 @ 23:32:18
URL: http://katzja.blogg.se
Postat av: Cissa

Jobbigt när de små blir sjuka! Det går ju inte att förklara för dem att de snart mår bättre igen. Hoppas att hon snart blir bra!

Massa kramar till er alla!

2013-10-18 @ 14:54:24
URL: http://cissa-itsawonderfullife.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0