Lite offdag

Hejsan hejsan!
 
Idag är jag off. Det är nog kombination för lite sömn, lite för mycket omkring mig och en rejäl förkylning - igen, som gör det. Ni vet, jag är sådär off, så man t.o.m känner sig ledsen och nere fast det kanske egentligen inte finns någon direkt orsak. 
 
Men dagens höjdpunkt var att äta lunch med hemgruppen. Älskar mina vänner i den!!
 
Gårdagens höjdpunkter var Green House på kvällen och att vår vän Olof helt plötsligt dök upp till Green House. Han åkte spontant hit från Alingsås. Härligt och superroligt!! Han stannade över natten, men åkte tidigt i morse för att hinna hem till en grej i Alingsås. SÅ ROLIGT att ses sådär spontant!
 
Idag på förmiddagen tog vi det bara lugnt efter alldeles för lite sömn för oss alla fyra och med både Tess och mig rejält förkylda. Soffhänget resulterade i lite familjebilder :)
 
 
 
Stefan och Seth åkte iväg till kyrkan, men Tess och jag var hemma, för att hon skulle få sova igen det hon missade inatt (men det gjorde hon inte) och för att vi är så förkylda. 
 
Tess är ett plåster på mig fortfarande. Det är ju helt ok, för jag far inte illa av att ha henne nära precis och hon far ju inte illa av att vara nära. MEN det är jobbigt att Stefan inte riktigt "duger" just nu. Han vill ju också ha henne hos sig. Och det är frustrerande att inte ens kunna plocka ur diskmaskinen utan att hon börjar gnälla. Men när hon är i famnen är hon sitt vanliga goa, nöjda jag. Hoppas hon blir nöjd och glad igen ävnen om man inte bär på henne hela tiden.
 
Hon gillar min guldiga kudde, som jag fick av Seth :)
 
Hoppas du haft en bra helg!! 
 
Nu ska jag fixa kvällsmacka till Seth. Hoppas inte Tess bryter ihop ;)
Kram kram
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda Sköldenström

Hej Mia!
Kul att följa din blogg! Känns som att vi är lite i samma sits just nu. :-) Joline och jag är förkylda och tar oss just ingenstans just nu då hon har feber också. För lite sömn? Ja! För mycket runtomkring och jo det gör mig inte till en speciellt glad människa just nu. Livet som småbarnsförälder... Det har många guldstunder men också många... hm... blä-stunder?
Hoppas du får nya krafter snart och att ni blir friska! Det är verkligen ingen höjdare att ha något i kroppen som suger kraften ur en.
Hade gärna slagit en pling och kommit över på en stund men flytten är ännu inte gjord. Vi hoppas och väntar och ber...
Stor kram!

Svar: Hoppas du kryar på dig och att ni snart kan flytta hitåt :) KRAM
Maria

2013-10-20 @ 21:49:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0