Barnloppis

Imorse drog barnen och jag iväg till Adolfbergsgården för att sälja lite barngrejer. 
Stefan drog iväg för att jobba på och gå på GPt på Friends Arena idag. Kul att han får va med (och tur för det team som får ha honom med - för han är ruggigt bra min man. En riktig organisatör, problemlösare, flexibel och stabil!! Jag är en stolt fru!

Men vi andra stod på loppiset i ett par timmar och fick sålt lite grejer. Skönt. Seth sålde för ca 100kr men de köpte han upp nya saker med. Men bra saker iaf, för det är såna grejer han leker med och som inte bara blir stående. 

Lovisa och jag stod tillsammans (och två sköna brudar till😊). 

Lovisa och Sofi rockade loss:
Goa brudar.

Tess hängde på min mage hela tiden. Nöjd unge hon är alltså. 


Hon testade Mollys tårthatt...

Som Molly själv hade på sig en stund när hon och brorsan kom och hälsade på. (Alva var med hela tiden och sålde grejer.)
😊🎂 

Nu tittar jag på Speedway. Mest för att se om jag ser Steff någonstans i folkhavet. Haha, inte så stor chans,en man vet ju aldrig. 


Nu något helt annat. Jag håller på FBK - grabbarna håller på Leksand (om någon missat det)! Idag vann Leksand (som äntligen kommit upp i elitserien igen) över FBK. Gissa om grabbsen blev glada :) Såhär såg Seth ut när han fick veta det:
"Vi vann mamma, viiiii vaaaaaaann!!"

Sen har vi den här lilla Fialottan, som vägrar äta - nästan. Vi matar med mat och gröt och välling varje dag och har så gjort över en månad. Tar hon det? Nop! Ytterst lite. Hur envis kan man va?? Om en vecka börjar jag jobba på måndagar...!Ojoj, det blir spännande... Eehe... Eller?!
Gröt överallt utom I munnen och ner i magen... Men förfärligt go och söt! 
Nåja. Vi kör på och hoppas det lossnar snart! 

Hur har din dag varit? Vore så roligt att få höra! 
Kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0