Gamla bilder och lite annat

God fredag min vän!!
Hur har du det?
Jag själv har blivit förkyld och är rätt så trött. Men jag har iaf inte feber eller så och det är ju skönt.
Ja, denna dag har gått fort, som vanligt. Hur gammal är man inte när man tycker att tiden går så fort hehe??
 
Igår pratade jag ju lite om min vikt. Jag inser att jag alltid har haft en skev kroppsbild. Jag har liksom alltid tyckt att jag varit tjock - säkert också pga att jag fick höra att jag var det då och då som barn. När jag gick i femman bantade jag och gick ner sju kilo. Inte så bra när man är så liten. Det var visst tom så att sjuksyster ringde hem till mamma och var orolig. Mamma och pappa var också oroliga, minns jag. De pratade med mig om anorexi och så. Men jag tror det var så att jag hade bestämt mig för hur mycket jag skulle väga och när jag gjorde det (efter de där sju kilona) så var jag nöjd och började äta normalt igen och lyckades hålla vikten rätt bra. Skönt att jag inte blev sjuk för man ska inte banta som barn! Äta sunt, men inte banta!!! 
Jag har trots detta alltid känt mig stor och klumpig. Galet. För ikväll har jag suttit och tittat på gamla kort (för jag ska gå igenom en hårddisk vi har med massa kort). Nu ska ni få se... Här tyckte jag att jag var tjock.
 
Galet va? Detta är när jag tog min socionomexamen (i en fantastisk lägenhet vi bodde i i Alingsås). Jag är ju inte fotomodellsmal, men verkligen fin!
Lika med denna bild. Här tyckte jag också att jag var tjock och nu när jag ser mig själv tycker jag att jag är jättefin. Man ska verkligen inte jämföra sig med andra utan tycka om sig själv och vara nöjd!! 
 
Nu är det ju skillnad för jag HAR gått upp massor i vikt iom min senaste graviditet, men jag ska verkligen försöka se mig själv som fin när jag gått ner de där 30 kg som jag gick upp!! (Sen så är ju dessa bilder typ 10 år gamla så jag var ju ung och fräsch då också. Nu är håret grått och ansiktet rynkigt haha. Men jag ska gilla mig själv ändå, så det så!! 
 
Nog om det. Jag kanske återkommer till ämnet någon gång, men detta är inget jag pratar så mycket om, även om jag är sådan som pratar om väldigt mycket i mitt liv. 
 
Nu till denna dag... 
Seth hade skolutflykt idag. Alltid roligt och han var glad när han kom hem! Men han berättade också att en person i en annan klass hade slagit honom med sin knytnäve i Seths ansikte. (Det syntes ett litet märke). OJ, säger jag vad det hugger till i mammahjärtat! Det är inte ok. Vi pratade om vad som hänt och hur det hänt osv. Det var en engångshändelse och Seth är inte utsatt eller så i skolan och det är ju skönt, men fy vad det inte känns ok att någon slagit honom! Vi har naturligtvis pratat med hans fröken om det och hon är jättebra! 
 
Finaste killen, som jag fått fredagsmysa med idag efter att VIPS var slut. Galet vad jag älskar honom!
 
På tal om VIPS. Idag fick jag inte vara med för Seth :) Så Tess och jag åkte hem när vi skjutsat honom dit. Härligt!
 
Den här donnan somnade direkt när vi hämtat Seth från VIPS och har sovit sedan dess. Det är nog något slags rekord för att vara hon. Hon brukar nämligen vakna till ett par gånger och äta på kvällen innan hon somnar helt för natten. Nya tider väntar kanske... Hoppas det iaf :) 
Lillfisen, som jag älskar henne!!
 
Nä, nu är jag så trött i huvudet att det är risk att jag bara kommer babbla på så det blir ännu rörigare, så nu säger jag god natt :)
God natt och kram till dig!!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är fin,Mojje.Du har alltid varit fin! kram

Svar: Tack Linda!! Det värmer! (Misstänker åtminstone att det är du Lindus ;)).
Maria

2013-09-07 @ 21:29:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0