Hur gick det nu då?

Jag förstår att du varit såååå spänd och längtat att få veta hur allt gått idag ;) hihi.
 
Jo, först vill jag tacka för alla påhejningar och alla som önskat oss lycka till!
Det har gått bra. Tess har inte ätit mycket, men lite gröt har Stefan fått i henne förmiddag och eftermiddag. De kom till mig vid lunch, men hon var inte särskilt intresserad av att äta då, så jättehungrig var hon väl inte. Det har gått bra med sovning och allt sånt också. 
Det var fantastiskt mysigt att va på jobbet och få besök av Stefan och Tess. (Jag saknade henne galet de timmar jag var ifrån henne). 
Både Stefan och Tess var nöjda när jag kom hem och Seth var störtglad, för han vann över Stefan på Skip-Bo flera gånger under eftermiddagen :).
 
Hur gick det för mig då?
Jo, sååå bra! Det var jättekul att komma tillbaka. Jag gillar mitt jobb och mina arbetskamrater. Men lite förvirrad var jag allt med koder och datasystemet. Tur att jag kunde få hjälp :). Men när jag hade samtal, så var det som jag satt där i stolen igår. Jag tycker det är suveränt att jag får göra såhär att jag jobbar en dag i veckan. 
 
Jag kom hem och vände idag. Tess och jag åkte iväg på musikråd (för kyrkan) nästan direkt och kom hem nu, strax före 21. Så nu är jag trött och är dessutom förkyld. Hoppas natten blir bra! 
 
Än en gång: Tack för allt stöd!! 
 
 
 
Kram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0