Mycket om vikt

Hallojsan!
 
Njuter du av denna fantastiska sensommar? Det är ju helt otroligt att det är över 20 grader på dagarna fortfarande. Helt ljuvligt, om du frågar mig. Men jag börjar se fram mot de kyliga, klara dagarna också, men inte så mycket novembermörkret och regnet som brukar följa med november... 
Jaja, jag kan ju inte påverka vädret, så man får ta det som det kommer, eller hur?
 
Tess är mycket piggare. Igår vaknade hon utan feber och var nästan sig själv. idag har hon varit helt sig själv. Skönt!!
 
Igår morse! Glad Tess.
 
Vi gick in till Alexandra och hängde där (vår granne) på förmiddagen. De har blivit med katt. En söt liten Ådi! Han var lite nyfiken på Tess och hon satt helt still när han undersökte henne. Gulligt.
Hej där, vem är du?
 
Sen ska du få se vad som hände igår:
Jo då, hon tog två klunkar ur flaskan. Stora framsteg!! Idag har hon dock inte tagit något, men hon gråter inte och "leker" lite med flaskan, så förhoppningsvis löser det sig till slutet av september. Vi hoppas och ber!!
 
Jag har lite problem med mina kläder just nu. Efter förlossningen och när Tess var ute och vätskan jag lagt på mig lämnat kroppen var jag 30 kg plus. Inte roligt någonstans, men inte förvånande, med tanke på att jag åt och låg i sängen i åtta månader - i stort sett. Nu har jag gått ner 16 av dem och jag är stolt över det! Jag tänker att det får ta ett år tills jag är tillbaka i utgångsläge, men går det fortare är jag förstås glad. Men nu är läget så att mina gravidkläder är för stora... Häromdagen när Tess var dålig och jag gick och bar på henne i vardagsrummet åkte plötsligt byxorna av mig. Haha, tur att jag var själv hemma och att Seth inte hade någon kompis där då. Problemet är att de allra flesta andra kläder är för små fortfarande. Jag känner inte jättemycket för att köpa nya kläder bara för denna mellanperiod. Tur jag bara är hemma så jag kan använda samma kläder, som jag faktiskt kan ha, om och om igen. Det som är roligt är att några byxor kan jag ha igen och man blir alltid glad när man kommer i kläder man inte kunnat ha tidigare. 
 
De här byxorna tex kan jag numera ha. Härligt! 
 
Ja, det är i-landsproblem på hög nivå... 
 
Det är iaf roligt att kilona faller av, för jag mår inte bra av dem. Jag har mer ont i knäna och kroppen och jag vill inte få typ2 diabetes pga min vikt. Nä, den ska helt enkelt bort! 
(Jag har skrivit det förr och säger det igen. Det handlar inte om utseende för mig utan om min hälsa. Hur andra gör och ser ut har jag ingen direkt åsikt om!) 
 
Nu väntar jag på att Seth ska komma hem och äta kvällsmacka. Han är med grannen på fotbollsträning :) Kul att de hittat varandra!! 
 
Stor kram och ta hand om dig!!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0