Sjuk Tess

Halloooo. 
Ojsan vilken dag. Den lägger jag bakom mig, tror jag och ser inte tillbaka ;).
Tess har haft hög feber och hon är uppenbarligen inte så bra på att vara sjuk hehe. Precis som sin mor och far. Seth är nog den som är bäst på att vara sjuk av oss... Nu vet jag ju inte hur Tess är egentligen, för detta är första gången hon är dålig. Lillfisen. Det är första gången hon har feber och hon är 5 månader. Seth var ofta sjuk, egentligen från första månaden till förra året, alltså hans första sju år. Vi har besökt akuten flertalet gånger med honom och han låg inlagd fyra dygn när han var två månader pga RS virus. Skönt att Tess inte har varit sjuk tidigare och nu beror det ju på vaccinet och inte på sjukdom. 
 
Det var öppna förskolan (Källan) idag i kyrkan, men det fick vi hoppa, eftersom Tess hade feber. Jag tänkte att vi kunde hänga i soffan, hon och jag. Det gick väl sådär... 
 
Jag tänkte att detta kunde va lite mysigt... men men... någon annan gång kanske :)
 
Såhär såg verkligeheten ut:
Hon har kräkts en del, så handduken har följt med överallt här hemma. 
 
En liten stund sov hon på min säng. 
 
Vi har ju två katter, som är långhåriga och som fäller massa. Så det behövdes dammsugas idag igen. Jag vet att jag kan strunta i det egentligen, men jag tycker det är jobbigt med alla tussar som ligger överallt. Så Tess fick hänga såhär när jag dammsög. Det var hon faktiskt nöjd med. 
Ser lite piggare ut en liten stund, med alvedon i kroppen. 
 
Till lunch tog jag en promenad till kyrkan för att äta med Stefan där. Han och Seth tog bilen imorse, så jag behövde ändå hämta den i kyrkan för att hämta Seth på skolan. Det var skönt att promenera i solen. Galet vad varmt och skönt det var. Det var t.o.m för varmt med långbyxor, men det kom jag ju på för sent... 
 
 
 
Såååå skönt!! Och i vagenen var bebis nöjd :).
 
På min promenad såg jag detta fina konstverk. Det gillade jag verkligen!! 
Open art är ju över, men lite grejer är fortfarande kvar. 
 
Efter lunchen hämtade jag Seth, som är förkyld och lite hängig så han hängde i soffan på eftermiddagen. Han växlade mellan att spela spel, titta på tv och leka med lego. 
 
Jag vet inte riktigt vad jag gjort på eftermiddagen... Plockat lite bland de kläder som Tess växt ur, det är nog det. Sen har jag burit på henne, förstås. 
Jag hittade ett sätt att få henne att somna till slut. 
Jag gillar ju sjalen bättre, eftersom jag får mindre ont i ryggen med den, men den var lite för varm för denna lilla ugn. Såhär somnade hon iaf, så jag kunde laga mat. 
 
Framåt kvällen kräktes hon ner hela golvet igen. Seth är en så go unge!! Han hörde vad som var på gång, så han kom med en handduk direkt, eftersom han vet att det brukar behövas då. Han erbjöd sig tom att hjälpa till att torka upp, men jag tyckte att det var mitt jobb. Goa unge!
 
Nu har vi läst ut Robinson Crouise och har börjat på Mio min Mio. (Den läste farmor för honom när vi var på förlossningen och BB, men han ville höra den igen, så då blev det så.)
 
Det blev en skön avslutning på kvällen. 
 
Ja, detta blev ett långt gnällinlägg. Det är ju förstås inte Tess fel att hon är dålig!! Lillskruttan. Dessutom, som jag brukar säga, så är jag nästan oförskämd som gnäller, för hon är ju normalt sett oerhört nöjd och lätt. Är hon gnällig, så beror det på något, hon är aldrig bara gnällig, för att... 
 
Nä, nu ska jag passa på att sova!
Ursäkta mitt gnäll. Imorgon är en annan dag!! 
Kram
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Stackars Tess, inte lätt att vara så liten å inte må bra och inte kunna förklara vad som känns fel. Hoppas att det blir imorgon! Skickar ett mail till dig :) Kram

Svar: Tack för fint mail!!! Gjorde mig glad!!
Maria

2013-09-03 @ 22:36:30
URL: http://katzja.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0