Sjukstuga

Som du kanske minns så vaknade Seth igår och grät, när jag satt här och skrev. Han grät i sömnen, så vi fick väcka honom och då hade han jättehög feber. Den har hållit i sig under dagen. Den sjunker något när han får en alvedon, men inte jättemycket och så skjuter den i höjden igen efter någon timma. Stackarn. Fram till förra hösten har han alltid varit sjuk ofta, med feber, förkylningar, falsk krupp osv osv. Men nu under ett år har det varit rätt så lugnt. Jätteskönt faktiskt!! Det är dessutom skönt att slippa vabba och ringa jobbet och säga att man inte kan komma.
 
Stefan fick åka iväg till sitt jobb alldeles själv, men först stack han och handlade lite alvedon, pepsi (som Seth önskade) och piggelin. Han har idag ätit en avokado, en piggelin och ikväll fick han i sig hela två pannkakor. Yey. 
Under tiden han var och handlade såg det ut såhär inne i vår säng. Gosiga barn. Seth har inte fått ha Tess så mycket idag. Han förstår ju att han inte kan pussa på henne massa, men det är svårt...
 
Tess hittade sig själv i spegeln när vi satt i soffan och höll Seth sällskap under förmiddagen. 
Hej hej. 
 
Seth sov en stund på förmiddagen och det är otroligt ovanligt. Då är han sjuk.
 
Han har ju piggnat till lite varje gång han fått alvedon och en av gångerna passade vi på att spela lite spel.
"Finns i sjön" :)
 
Tess har varit lite lustig idag. Inte alls sovit som hon brukar, varit lite mer gnällig än vanligt och samtidigt varit väldigt pratig, men när hon pratar så låter hon ju som en delfin :) Väldigt roligt faktiskt. 
 
Hon sov iaf en liten stund på eftermiddagen och då kom Frodo och kröp nära henne. Det såg också så härligt ut. 
Varmt, skönt och tryggt. 
Båda katterna har som beskyddarinstinkter mot barnen. Frodo vill gärna ligga nära såhär och om någon av dem gråter kommer Gandalf och tröstar. 
 
Vår ICA butik har hyrfilmer för 10 kr stycket, så nu ska Stefan och jag titta på Iron Man 3. Vi hyr väldigt sällan film, men nu när Seth är sjuk gick jag dit för att hyra till honom och då när det var så sjukt billigt, så fick det bli en till oss också och om jag somnar ifrån så kan vi ju se den färdigt imorgon istället. 
 
Så god natt och ha det så gott från oss!!
 
 
Kram
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0