Tandläkaren

Japp! Idag har Seth varit hos tandläkaren. Han är duktig han. Han tycker det är äckligt med de där grejerna som man måste ha i munnen när de tar kort på tänderna. Det kväljer honom (lika för både mig och Stefan) ändå gör han det som den coola killen han är. Gubben. Nu var inte jag med honom, utan Stefan fick följa med. Men jag fick ett kort skickat till mig:
Bra att få lite uppdateringar när man inte kan vara med själv. :)

Seth ringde efteråt och berättade att det gått bra. Inga hål! (Halleluja). Han fick frågor om läsk, saft, godis osv och vi klarade testet ;). De var nöjda med våra vanor och det känns ju gott. (Läsk dricker vi på fredagar och ev. på lördagen och då tar vi varsin burk - vi delar inte på en flaska, för då blir det så mycket. Godis på lördagar, chips på fredagar och fika någon gång ibland och då oftast på helgen.) Bra föräldrar vi är hihi ;). 
 
Barnen har varit riktigt trötta idag. Och kvällen ikväll har varit lite besvärlig för dem båda - du vet, lite ledsna, ont lite här och där osv. Så skönt att vara båda två hemma då! Jag älskar Stefans lediga måndagar :) 
Tess sov gott när Seth hämtades :). 
 
Seth var så trött efter skolan, så han hängde mest i soffan. Skrutten.
 
Tess höll sällskap, men på sin filt.
 
Trött - inte ledsen. 
 
Frodo var visst också trött. 
 
Vi har fått låna massa kläder från Molly - hur bra som helst!!! En tröja var i storlek 80 och det är ju lite stort än, men Seth tyckte att den skulle passa på honom. Jorosåatte...
Passar ju perfekt! Ha ha. 
 
Tess har, som sagt haft svårt att sova nu ikväll. Men hon var riktigt nöjd med att ligga i soffan såhär och pilla med ett snöre på min toffla. Goa unge!
 
Nu vaknade Seth och är ledsen, så nu säger jag god natt!
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0